Unde erau tinerii cand au ars bebelusii la maternitate?

      E incontestabil ca s-a produs o tragedie bazata pe multa nesimtire si avaritie. E incontestabil ca ambele parti, civilul si institutiile statului sunt vinovate. Ca patronilor de cluburi li se rupe de siguranta clientilor dar trag cu dintii de propriul portofel, iar cei care trebuie sa-si faca datoria si sa controleze nu o fac preferand spagile. 

     In toata valmasia tragediei, evenimentelor si declaratiilor, avem un guvern demisionar si un presedinte, nefiind singurul, care afirma ca au trebuit sa moara oameni ca sa cada un guver. Altii au afirmat ca au trebuit sa moara oameni ca sa se trezeasca populatia si sa faca acest protest cu zeci de mii de oameni in strada. 

     Oare? Oare au trebuit sa moara oameni ca lumea sa protesteze si sa vrea sa schimbe sistemul? 

     Mie mi se pare ca tinerii din strada sunt niste ipocriti conjuncturali. Unde erau ei cand au murit arsi bebelusii de la maternitate? Au fost atunci prea putine victime? N-am vazut nici macar 5000 sa fi iesit atunci in strada sa urle pentru mai multi bani in spitale. Unde au fost cand s-au impozitat pensiile? Pe facebook latrand ca batranii si-au trait viata si sa ne mai lase, desi batranii aia i-au crescut. Unde au fost cand s-au taiat salarii? A, pai nu era generatia facebook, erau bugetarii de peste 35 de ani. 

      De ce nu s-a umplut paharul atunci? De ce nu s-a umplut paharul de 26 de ani pentru ce mizerie e si la figurat dar mai ales la propriu in sistemul de invatamant? Ca tot e vorba de tineri. Ca tot e vorba de scoli nevaruite, de scoli unde se invata in ger, de lipsa transportului, de lipsa dotarilor, a calculatoarelor dar pana si a unor banci decente. Unde erau tinerii din piata pentru toate acestea? 

     Iertata-mi fie constatarea dar vad ca de fapt pentru tinerii generatia facebook e nevoie de fapt sa moara ANUMITI oameni pentru ca ANUMITI dintre cetateni sa protesteze. 

     Uite pentru asta mie imi pareti ipocriti. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @