Un nou nivel de retard

     Retard mental desigur. Singurul lucru la care multi multi oameni se pricep bine de tot in ultima vreme. Zice-s-ar ca nu te poti caca in gustul omului. Ei, ba uneori ar cam trebui ca doar motive se gasesc pe toate drumurile si zau daca nu-ti vine cateodata sa le faci si cate o lobotomie chimica sau sa-i bati zdravan cat sunt mici, poate n-am mai avea atat de multi cretini prosti trampalii care n-au nici bun simt, nici educatie, iar cireasa de pe tort, mai au si niste gusturi de cacat.

     Fiindca aparitia de "boli psihice" a lui Nicki Minaj in muzica internationala n-a fost de ajuns, si credeam ca n-am sa mai aud prea curand o melodie mai jegoasa decat "Stupid Hoe", iata ca la scurt timp a venit Thelo cu "Ai se eu te pego". (Nu va mai mirati asa de ce-am zis de Minaj, saraca a recunoscut in mai multe interviuri ca de-a lungul timpului a dezvoltat personalitati multiple). Asa imi pare mie ca retardul generalizat cu melodia lu' Thelo s-a mai diminuat, dar fiindca un rau nu vine niciodata singur, acum trebuie sa suportam "Gangnam Style". Cel putin ultimele doua n-au in comun doar o melodie de un extrem prost gust, dar si un dans...acu' ma scuzati c-am jignit cuvantul dans, e o maimutareala groteasca de fapt, ba cu implicatii sexuale, ca ale unor labari nesatisfacuti, ba cu miscari de boli psihice sau ale vreunui pusti de doi ani care cica ar dansa. 

     Gangnam Style e expresia perfecta a unei asa numite industrii muzicale care pare sa produca pentru retardatii mintal carora ceva mai complex decat "ana are mere" le-ar arde circuitele, pentru manelisti, pentru cei cu gusturi dubioase si in general pentru oamenii care ar fi in stare sa numeasca muzica si-o ragaiala sau o basina trasa pe doua tonuri.

     Celor carora Gangnam Style li se pare "fun" sau "funny" le-as spune ca mai au nevoie de putina cultura, sa ia niste carti si sa incerce sa asculte si niste muzica d-aia pe bune. Cei care traiesc cu impresia ca "Gangnam Style" chiar e muzica si dansul ala e mai mult decat miscarile unei maimute care-a baut detergent, le spun ca-i suspectez ca ori au dat mita sa treaca clasa a 4-a ori sunt de la scoala ajutatoare.    

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @