Stiti de ce au semnat 3 milioane de romani impotriva homosexualitatii?

     Nu stiti pentru ca multi prefera sa citeasca mizeriile debitate de zoso care considera ca, pe langa faptul ca suntem un popor indoctrinat, nu bisericos cum spune el, motivele ar mai fi doua:

- parada gay fiindca e nasoala si fiindca participantii sunt ciudati (multi dintre ei  de fapt oameni frumosi la trup pe care logic ca zoso are ciuda)

- pentru ca asociatia Coalitia pentru familie a vrut si-a putut sa adune aceste semnaturi spre deosebire de ONG-urile dezlanate si slabe care apara drepturile LGBTQ

     In primul rand n-am stiut cat de mizerabila e Liana Stanciu. Inteleg ca e vocea aceste coalitii pentru familie ceea ce ma surprinde pentru ca in ciuda lipsei evidente de talent si a emisiunilor bune de adormit copii, am crezut-o o femeie care nu se preteaza la actiuni jegoase. TVR pare insa sa fie o cloaca interminabila de oameni lipsiti de caracter. 

     Indiferent c-au stiut sau nu ce semneaza, nu trebuie ignorat faptul ca semnaturile s-au strans masiv prin intermediul bisericilor. E fix ca si cum m-as duce eu sa cer votul unor serpi pentru a renunta la dieta cu soareci. 

     Ca sa revin insa la ceea ce debiteaza zoso, as vrea sa fac cateva comentarii in special legate de parada gay. Parada asta duce in Romania o lipsa acuta de fonduri, de organizare, ba chiar de diversitate daca vreti. Evident, spre deosebire de paradele din afara, duce lipsa de muzica si de baieti masculini si musculosi la bustul gol care isi misca fundurile pe ritm. In loc de asta am avut o droaie de travestiti si de lesbiene. E o parada saracacioasa, care seamana mai curand a un mars simplu pentru drepturi. 

     E usor sa scrii imbecilisme spunand ca timp de 20 de ani homosexualii de la noi s-au comportat ca niste ciudati sau ca arata ca niste ciudati. E usor sa fii ipocrit si intolerant afirmand ca ar fi fost mai curand timpul ca homosexualii sa arate ca sunt normali. 

     "Parada gay din fiecare an nu e un marș al noii normalități, ci un circ cu idioți care nu și-au făcut nici o favoare și care acum se miră că restul îi văd ca pe niște ciudați. N-ar trebui, pentru că 20 de ani s-au comportat ca niște ciudați fix când trebuiau să arate că sunt normali și că n-ar trebui să îi pese nimănui de fac ei în pat." 

     Toata fraza de mai sus debordeaza de prostie. Parada gay NU e un mars al noii normalitati, NU e un mars al activitatilor din pat si in fine, NU e un mars in care ar trebui sa apara doar barbati macho la costum. Ar fi inutil sa-l educ pe zoso intr-o discutie face-to-face in care sa-i explic faptul ca nu doar homosexualii sunt de diverse tipuri si comportamente dar si heterosexualii sunt chiar foarte colorati incepand cu cei care isi bat nevestele pana la cei care isi violeaza proprii copii. Dar, evident ca zoso stie asta.

     Povestea cu stransul semnaturilor e inutil de dezbatut. Trebuie sa fii absolut imbecil sa nu vezi modul tendentios si targetarea absolut evidenta a celor ce au semnat. Cam ce rezultat credeti c-ar avea un sondaj de opinie privind spre exemplu interzicerea vanzarii de tigari la care repondentii sa fie toti fumatori?

 

     Esenta problemei deriva din educatie. E foarte simplu. Suntem una dintre tarile in care indoctrinarea religioasa se face de la varste fragede de catre parinti inconstienti care nu sunt inca deloc capabili sa priceapa nici macar unul din conceptele de baza si anume liberul arbitru. Aceasta indoctrinare in forma continuata, combinata si cu multe alte lacune in educatia morala si principiala a copiilor duce si la faptul ca noi ca natie ne abtinem cu mare greutate de la a ne baga nasul adanc in fundul vecinului sa vedem ce basina a mai dat si cu ce viteza. 

     Astea sunt bolile grave ale societatii romanesti: credinta oarba sau din frica si futerea de grija altuia. Nu mai vorbesc de prostie, obstinenta cu care emitem judecati de valoare si generalizam, modul in care-i judecam pe altii fara sa-i cunoastem si nu in ultimul ba chiar mai degraba in primul rand, ipocrizia care nu ne permite sa ne indreptam indignarea acolo unde este nevoie - impotriva violatorilor, criminalilor, batausilor, hotilor. Nu face nimeni tamtam sa oprim hotia sau sa dam o mai buna educatie tinerilor, in schimb ne doare rau de cine cu cine vrea sa se casatoreasca si cum. 

      O natie de cacat cu formatori de opinie de cacat. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @