Traim intr-o tara de idioti si handicapati

     Am ajuns la concluzia sigura ca suntem captivii unei rezervatii antropologice de idioti si handicapati. Cei cativa care nu sunt atinsi de microbul cretinismului suntem obligati sa asistam la dovezi reale de tampenie si prostie crasa.

     Nici cuvantul handicapat nu e chiar asa departe de adevar. 

     Am de-a face in fiecare zi acum cu clienti care isi lipesc capetele seci de geamul usii sa vada daca sunt inauntru chiar daca in mijlocul usii e asezat la locul lui un semn cu "deschis", chiar daca usa e usor intredeschisa si pe langa toate astea mai troneaza si o pancarta sprijinita alaturi de usa.

     Cat de idiot sa fii sa nu iti imaginezi macar, daca in capul tau sec nu e o certitudine, ca un semn cu DESCHIS nu poate sa se afle logic decat in mijlocul usii la nivelul privirii? Cam cat de mare trebuie sa scriu "deschis" ca boul de tine sa nu se uite ca un handicapat zeci de secunde iar cand intra in magazin sa spuna "credeam ca nu sunteti"?

     Vecina care are chioscul langa mine pe colt e chiar obligata sa lase usa larg deschisa fiindca altfel lumea nu intra. N-are alarma, n-are contract cu vreo firma de paza si evident ca usa e metalica in mare parte cu gratii in dreptul geamului, si iarna bineinteles ca si la ea sta un semn cu deschis pe geam ca sa vada tot idiotu.

     Altii mai inteligenti mi-au reprosat ca sunt o groaza de afise. Pai sunt ca sa stii ce cacat mananc aicea pentru tine, sa stii ce facturi incasez, ca am loto samd. Si fie vorba intre noi, acolo unde e pus semnul cu DESCHIS e o groaza de spatiu in jurul lui tocmai ca ochiu' tau de bivol sau bivolita incaltata sa il vada clar!!

     La iarna ei au impresia ca o sa las usa deschisa pentru ei?

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @