Super Pets de la Rock You

 

 

     MySpace s-a dotat de ceva vreme cu o noua aplicatie pe care am descoperit-o de curand. Super Pets de la RockYou este cea mai noua distractie pentru cei care isi doresc animalute virtuale. Chiar si cei mai maturi dintre noi pot gasi Super Pets foarte distractiv si dragalas. Puteti alege intre pisicute, pinguini, cactusi chiar, catelusi si alte cateva specii, nu foarte multe ce-i drept, si o data stabilita specia va puteti personaliza animalutul dupa bunul plac.

     O data creat, puteti interactiona cu ceilalti useri. De fiecare data cand imbratisati alt animalut primiti 25 de monede iar celalalt 50. Monedele ajuta la cumpararea de hrana, articole de curatat sau accesorii pentru animalutul vostru virtual. Unele accesorii necesita un nivel mai mare pe care il obtineti treptat luptand cu alti useri. Imediat ce ati atins nivelul 10 de exemplu, puteti cumpara cu 10 000 de monede cel mai frumos decor dintre cele disponibile. De asemenea incepand cu nivelul 5 puteti cumpara hamburgeri pentru a hrani animalutul. Restul va las sa descoperiti si singuri. Myspace nu e singurul care ofera aceasta aplicatie dar e cel mai utilizat sistem de social networking. 

     Nu va ganditi ca sunteti prea mari pentru asa ceva. Copilareala nu strica niciodata si va mai descreteste fruntile si va ocupa timpul destul de constructiv. Distractie placuta si nu lasati animalutul sa sufere de foame sau nespalat cum am vazut la mai multi useri. Daca l-ati creat aveti grija de el. Copilareala placuta :p

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @