Sunt violatori si marlani pentru ca-s saraci

     S-a rezolvat misterul. Formele alea de viata din satul de violatori, sunt violatori si sustinatori ai violatorilor pentru ca nivelul de economie din satul si zona aia sunt scazute. Adica daca esti sarac esti musai prost, animal, violator si marlan. Nu zic eu asta, comenta un "analist" la televizor, care discuta impreuna cu alt invitat si moderatoarea motivele pentru care atat de multi marlani din satul de violatori s-au solidarizat tocmai cu violatorii si nu cu victima. 

     Ma gandeam, la dracu, c-o fi educatia proasta sau lipsa, dezinteresul parintilor, ce stiu eu. Dar nuuuu, e fix pix nivelul economic. 

     Avem niste vecini la curte, ma rog, bunicii au, gard in gard cu noi. Veniti si stabiliti acolo de la tara de acum vreo 15 ani. Pensie mare, bani de casa, in loc sa-si faca o casa cu gradina ca loc au avut berechet, au facut o casa doar cu parter, lunga cat curtea ca sa aiba loc in spate sa toarne niste camere....pentru porci. Apoi au adus 2 caini, pui de gaina si ce le-a mai trecut prin cap. Si-au batut joc de vegetatie, ca melteanu in loc de copac isi pune vita de vie, desigur, si de 15 ani, cu tot orasul si indestularea financiara, au ramas niste tarani. Niste tarani prosti cu idei de chivute de la tara ca macar daca si-ar fi schimbat un pic mentalitatea mai ziceam. 

     Asa ca mai lasati-ma cu imbecilismele astea cum ca oamenii sunt violatori si se comporta ca animalele si ca marlanii fiindca-s saraci. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @