Sufar

     Sufar de nebagare-n seama, asta e clar. Dar nu sunt nici o curva bloggeristica care sa scrie ce-si doresc oamenii. Sufar de lipsa de publicitate pe blog din care unii se lauda ziua-ntreaga ca fac banuti. Da, dar nu fac nici prostitutie pentru a publica orice rahat doar fiindca iau niste zeci de lei. 

     Sufar cand imi spune un asa zis "publicist" ca el castiga publicand fantezii, minciuni si sf-uri, preluate de pe situri diverse si traduse sau readaptate si imi spune ca eu gresesc ca imi astern pe blog ideile si conceptiile proprii si ca de fapt nu asta vrea lumea s-auda ci sa fie mintiti si aburiti cu fantasmagorii. Dar la urma urmelor rau nu-mi pare fiindca eu nu ma cobor la a publica orice si oricum pentru bani. 

     Sufar cand mi se vorbeste de traficul pe care unii il fac copiind de peste tot pe unde pot si cred ca asta le salveaza cumva karma. 

:roll:     Sufar cand vad ca, ramasi fara argumente, oamenii recurg la invariabilele "esti prost" "esti praf" si desigur cliseul absolut "ce varsta ai?". Si eu vad cliseele astea in fiecare zi si sufar sa vad ca sunt folosite de oameni pentru care aveam mai multa consideratie. 

    Mda, si uite asa sufar eu de nebagare in seama pe blog. Dar nu copiez, nu traduc, nu fur, nu scriu can-can-uri, nu scriu minciuni, fantezii, prostii, chestii de dragul de a multumi gloata, iar cand ma uit in oglinda la sfarsitul zilei nu pot sa-mi reprosez ca mi-am incalcat principiile. Doar ca mi-am suparat buzunarul. Soarta e cruda. 

(hello)

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @