Mihai Sturzu, bagat cu forta in grupuri de prietenie

P.S. Agasat de intrebarile mele expuse mai jos, domnul Sturzu alege sa fie extrem de marlan si ramanand fara argumente face un atac la persoana. Nu mai spun ca domnu Sturzu devine si foarte spiritual cand in valtoarea conversatiei am spus comisii in loc de grupuri. Desigur domnu' Sturzu e mult mai cult in cap pentru muritorii de rand ca mine. 

Are insa tupeul sa vorbeasca despre aroganta altora. 

     Cred ca n-am fost niciodata iritat de vreun tanar din politica mai rau decat ma irita domnul Sturzu. Dupa o "cariera" muzicala cu productii submediocre, dumnealui a vrut sa faca branza praf in politica. In PSD la loc de cinste, protejat de Ponta. Toate bune si frumoase cu exceptia aparitiilor publice extrem de putine in care ne-a delectat cu o droaie de clisee si un limbaj invechit, fara sa ne spuna ceva absolut concret. Daca are mai mult de 20 de aparitii la marile televiziuni de stiri eu ma-nchin. 

      Ei si dupa istericalele "imi iau papusile si devin independent" vad ca face niscaiva tevatura pe facebook, fiindca evident spalatul de creiere se face exclusiv pe facebook si-i replic si eu vreo doua. Cum dumnealui se revolta la acuzatia ca n-a facut mai nimic, dau o geana pe situl camerei deputatilor, trec prin initiativele legislative si imi pica ochii si pe comisiile si grupurile din care domnul Sturzu face parte. Surpriza maxima:

 
     Eu pun doua intrebari simple. Ce calitate are domnul Sturzu pentru a face parte din comisia pentru cultura? In viitorul apropiat poate comisia de cultura o coopteaza si pe Inna pentru a face un ghiveci complet. A doua intrebare pusa ironic si retoric pe facebook domnului Sturzu e cum de face parte tocmai din doua grupuri parlamentare de prietenie cu Ungaria si Panama. Domnu Sturzu s-a iritat de-aiurea spunandu-mi ca n-are nici o treaba cu Panama Papers. Nici n-am spus asta, am zis doar ca-i o coincidenta amuzanta, nici macar stranie. Stati linistit domnule Sturzu, nu va cred vreodata in stare sa derulati vreo afacere cu vreun offshore cum nu va cred in stare ca ati conceput singur Legea Voluntariatului cu care m-ati plesnit repede peste nas pe facebook. 
 
     Ceea ce a fost si mai hilar a fost ca domnul Sturzu a spus ca nu a intrat in cele doua grupuri parlamentare de buna voie.
"Eu am ales Anglia si Franta (cred) pentru ca vorbesc Engleza si Franceaza. Am fost "distribuit" in acele grupuri de prietenie de sistemul din Parlament."

     Deci sistemul din Parlament face prietenii cu forta. Frumos. Da domnu Sturzu nu ne spune de ce anume e in grupurile alea daca, din ce se intelege, nici n-a vrut, nici nu conteaza ca grupuri cu ceva, nici nu-i face placere.

     Pe mine daca m-ar pune cineva intr-un grup parlamentar de PRIETENIE cu o tara pentru care n-am optat, credeti-ma ca nu as sta cu forta. Sau parlamentarii sunt fortati sa stea in grupurile astea? Ca eu nu stiu, nu pricep. 

Adrian Alexander al naibii sistem din Parlament, face prietenii cu forta. Nasol. Si deci stai cu forta in grupurile alea pentru ca sistemul din Parlament e rau rau si tu nu comentezi nimic nimic sa nu-l superi. Sau ma insel?
Mihai Sturzu - independent Ești isteț ! Cere lămuriri Parlamentului și spune-mi și mie ! ;)))
Adrian Alexander Eu sa cer? tu esti parte din doua grupuri care spui ca n-au nici o importanta, nu ai aderat la ele voluntar, dar nu pleci din ele si nici nu stii de ce ... ce nu stii de fapt si ma pui pe mine sa intreb?

      In postarea cu pricina, domnul Sturzu ne spunea cum s-au saturat oamenii de partide, de minciuni. Domnul Sturzu uita ca oamenii s-au saturat si de sfidari. Chestia asta cu "cere lamuriri si spune-mi si mie"....poate acasa la o samanta la meci. 

     Astept cu mare sinceritate demisia sau plecarea din grupurile pe care domnul Sturzu le numeste inutile pentru ca nu inseamna nimic, mai ales ca ne-a spus clar ca n-a vrut sa faca parte din ele. As vrea sa vad ca sistemul parlamentar nu baga oameni cu forta in grupuri de prietenie, asta chiar  mi se pare abject daca intr-adevar asa se intampla. 


Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @