Cum se schimba unii in curve nici nu-ti vine sa crezi

     Mai deunazi, nea profesor Valentin Stan latra pe langa Gadea, Ciutacu si Cristoiu. L-au lasat sa-si faca toate mofturile de la mistocarelile ieftine la jucatul cu muzica de pe laptop, ca deja devenise un personaj. 

     Acum, nea Stan latra supus de exemplu pe la Prisacariu prin emisiune. Bine, dumnealui s-a plimbat si pe la raitaru asa ocazional, probabil nefiind destul de interesant pentru ei sa-l cheme prea des, deci nu faptul ca a facut traseism jurnalistic e important ci modul in care il face. Domnu' Valentin Stan folosea aseara in emisiunea lui Prisacariu, cu emfaza, acelasi mod de adresare "Victor Viorel" cu care presedintele ne-a obisnuit de la o vreme. 

     Chiar ai fi zis ca domnu Valentin Stan e un fel de analist politic hatru si independent. Acum cand repeta ca un slugoi sintagmele preaiubitului conducator, e cam greu sa-l mai numesti independent. Si din hatru mai curand a ramas cu o hahaiala ieftina. Laptopul? L-a schimbat si pe-ala intre timp. 

     Oricum istoria e foarte simpla. Lui Stan i se daduse emisiune proprie la Antena3 in care ne facea "nemteni" si arunca cu tot felul de insulte si mistocareli in dreapta si-n stanga. In ultima emisiune pe care a apucat-o, tunurile lui Stan s-au indreptat brusc spre Dan Voiculescu pe care l-a desfiintat cum a stiut mai bine purtand cu acesta un "dialog" imaginar ajutat desigur de unul din faimoasele sale videofile-uri. Macar a fost destul de inteligent ca la sfarsitul emisiunii sa ne spuna ca nu se stie daca-l vom mai vedea si data viitoare. 

     Intreb iata din nou: convingere, bani sau ticalosie? Cate putin din toate s-ar putea spune din moment ce prin 2013 conu Stan le recomanda romanilor de prin asa zisul tinut secuiesc sa invete maghiara si propovaduia federalizarea. Ai zice ca nea Stan are niscaiva vederi progresiste, cand de fapt are vederi probasiste. Ei las' ca acum isi poate manifesta basismul linistit labe1 teveu alaturi de Prisacariu si de cine-l mai invita. 

      Cat despre vederile lui federaliste, hai sictir si nem tudom.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @