Solcanu a vorbit mizerabil de Mihai Petraiche

     Mihai Petraiche de la Romanii au Talent a facut videochat - stire insotita de clip publicata unde altundeva decat pe click si cancan, publicatii care abunda in astfel de "dezvaluiri" si in articole cel putin dubioase si mizerabile. Ceea ce am apreciat a fost initiativa unor bloggeri de a-i lua apararea lui Mihai si a publica in articolele lor afirmatii de mult bun simt in acest sens. Cele mai jegoase reactii nu au aparut insa din partea celor de la click si cancan. Nici unul din articolele lor nu folosesc un limbaj pornografic, nu il ataca in mod evident pe Mihai si nici nu se poate afirma ca publicarea unui astfel de clip ar fi ceva iesit din comun pentru cele doua situri.

     Click "Într-un filmuleț incredibil care a ajuns pe mâna redactorilor de la Click!, Petraiche nu face un dans robowave, ci se dezbracă și își arată părțile intime, pe un site destinat mai curând homosexualilor. Bărbatul este foarte mândru de corpul său, așa că își încordează mușchii pentru admiratori, iar apoi renunță repede la chiloți și le arată fanilor posteriorul său... din toate pozițiile."

     Cancan: "Daca ar fi castigat cei 120.000 de euro la a'Romanii au talent'', Mihai Petraiche si-ar fi cumparat un apartament, ca sa scape de garsoniera inchiriata in cartierul bucurestean Salajan, unde sta acum cu sotia sa. Pe vremea cand facea videochat, locuia cu parintii in zona Dristor. El "lucra" intr-o camera, in timp ce mama si tatal lui se uitau linistiti la televizor."

     In timp ce Click a publicat un clip destul de banal, cancan a tinut musai sa publice mai multe secvente in care Mihai se expunea in niste pozitii mult mai indecente. Asa cum am spus si mai sus insa, titlurile si textele celor doua situri nu sunt nici pe departe injurioase sau cu vreun ton moralist. Nu acelasi lucru se poate spune despre Libertatea.ro care a folosit cuvinte si expresii de-a dreptul triviale inca din titlu - "Mihai Petraiche de la "Românii au talent" face VIDEOCHAT pentru HOMOSEXUALI. Vezi cum se atinge în zonele intime! " nemaivorbind de unele parti din text - "Dansatorul care s-a clasat pe locul doi la "Românii au Talent" se mişcă lasciv şi îşi mângâie organele genitale pe un site dedicat homosexualilor."

     Cel mai mizerabil lucru pe care l-am citit in schimb, a fost articolul lui Solcanu, care, posesor de blog si feisbuci, s-a pus pe debitat judecati de valoare la nivelul IQ-ului unei broaste. "Deşi sunt homosexual si am trecut prin perioade in care nu am avut ce sa mananc, nu m-am apucat sa-mi vâr diverse degete sau dildăuri... în nas, să zicem....Tu ţi-ai învăţa copilul dacă are un accident să se apuce de videochat? Câţi oameni nu au ce să mănânce şi nu îi vedem cu mâna în anus, sau invadând studiourile de videochat?!?"

    Pai domnu Solcanu a gasit de cuviinta sa dezvaluie ca e homosexual fix in emisiune pe Acasa facand din asta o bravura mai mult decat penibila pentru ca stiam si fara sa ne spuna, ne era clar din gesturile penibile pe care le facea probabil si spre dezgustul lui Cabral. In alta ordine de idei, Solcanu e lipsit de orice fel de talent real. Asemenea colegului Cabral, Solcanu e bata la citit promptere si prezentat stiri avand spiritualitatea unui crocodil ramolit, are o figura botita si un corp care nu inspira la nimic, mai curand domnul Solcanu are niste frustrari personale in sensul asta. Daca ma intreaba pe mine, ar cam trebui sa faca ciocu mic.

     Reactia lui Petraiche la clipurile si imaginile aparute in presa a fost una extraordinara, el vorbind deschis si sincer despre asta, intr-un mod atat onest cat si dezarmant. "Pentru ca dupa fiecare titlu primeam doar 150 RON, in perioada in care nu mai puteam face nimic pentru acesti bani, fiind accidentat, am acceptat sa fac o perioada videochat. Mi-am asumat acest risc, dar nu cred ca aceasta activitate a mea anuleaza sau exclude calitatile mele de dansator pentru care am fost apreciat."

     Nu doar ca a fost apreciat, dar voturile publicului l-au adus pana in finala si pe locul doi, la concurenta cu un scamator care n-a pierdut mii de ore de antrenament si sudoarea lui Petraiche. Nu am vazut niciodata un robodancer atat de talentat si il apreciez din suflet pe Mihai pentru talentul sau. In ceea ce priveste videochatul, Mihai are un corp de invidiat si suficient discernamant pentru a-l folosi asa cum crede.

     Dar in definitiv, daca trebuie sa vorbim de actiuni reprobabile, penibile, ordinare dar mai ales lase si mizerabile, atunci ar trebui sa ne indreptam atentia spre cel care a inregistrat si a dat presei acele imagini, platite cu bani murdari. Cu ce difera in definitiv un videochat in care iti expui partile intime intr-un mod mai mult sau mai putin vulgar, cu modul la fel de vulgar in care multe vedete de la noi, ajunse acum pe cai mari, s-au expus in Playboy? Sa facem toti un exercitiu de memorie si sa ne amintim modul in care Gabriela Cristea isi expunea pasarica in Playboy, un pictorial destul de indecent pentru un om de televiziune. La momentul acela nimeni nu s-a mai scandalizat de "deschiderea" demonstrata de prezentatoarea tv pentru astfel de expuneri.

     Nimic din toata inflamarea privind scenele fierbinti cu Mihai Petraiche nu ii face presei nici cinste nici dovada de vreo moralitate autentica. Scoate doar la iveala multa invidie, rautate, prostie si imbecilitate, toate acestea presarate cu o imensa doza de ipocrizie proprie se pare intregii rase umane.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @