Sinteza saptamanii ep.2

     Saptamana asta a debutat cu cateva zile in care m-am simtit foarte bine pe fondul scaderii temperaturii, dupa care, de vineri, si-a dat in petec sarind iar de 30 de grade. Astazi chiar a fost foarte cald incepand cu pranzul, a si picurat la un moment dat dupa care a inceput zaduful. Noroc ca eu mi-am inchis usa spre balcon si in camera e destul de racoare de azinoapte.

     Am reusit, dupa cum am mentionat pe scurt intr-un articol precedent, sa imi inscriu blogul in Technorati, ba mai mult, mi-am inregistrat si doua dintre celelalte bloguri - Photoblog-ul si Bits and Pieces, ultimului i-am schimbat chiar ieri tema pentru ca scrisul era greu de citit pe cea veche. Ii voi personaliza si headerul si va fi gata. Partea proasta e indexarea, care pare sa nu se faca, in sensul ca nu imi gasesc posturile cautand dupa cuvinte cheie sau titluri si faptul ca nu am introdus inca un autoping. Din moment ce Technorati imi ofera coduri html de autoping create special pentru platforma mea, e clar ca nu b2evo e vinovat. S-ar putea sa mai existe si alte chichitze dar din pacate cineva care are blogul inregistrat pe b2evo nu mi-a bagat in seama inca cererea de ajutor asa ca mai caut. Pana una alta am instalat un plugin cu care scriu separat tagurile pentru Technorati.

     In ultima vreme am descoperit ca la noi in oras nu poti gasi usor spre deloc 5 lucruri ( ba chiar mai multe, da mi-a placut mie cifra asta) despre care o sa scriu un articol.

     A inceput Cerboul de Aur care m-a pus in fata unui fel de parodii care ar putea fi pe drept cuvant numita "Eurovision in mizerie", fapt pe care o sa il comentez mai pe larg intr-un alt post.

     Deocamdata ma culc fiindca mor de somn. Urez tuturor un weekend cat mai placut si linistit si multumesc celor care mi-au lasat comentarii, cand ma trezesc voi lua la rand blogurile din blogroll sa citesc mai pe indelete ce s-a mai scris.

     

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @