Acum Iohannis nu se foloseste de Halep?

      O intrebare foarte pertinenta. Unde sunt acum mizerabilii aia care l-au acuzat pe Ponta ca-si face imagine pe spatele Simonei Halep? Mai deunazi, conu Iohannis, mare tennismen amator, a asistat la meciul Simonei. Mai mult decat atat, Simona Halep, care a fost laudata ca nu prea a reactionat la laudele si postarile lui Ponta, acum era topita de eveniment si se miorlaia incantata ca a putut juca cu presedintele in tribune, ba acum vrea sa joace si o partida de tennis cu el. 

      Bun, dupa mine nici unul din cei doi n-a gresit cu absolut nimic. De la inaltimea functiilor detinute e de preferat sa isi arate sustinerea si mandria de roman ca avem astfel de valori decat sa-i doara-n fund ca pe altii. Da' vreau sa stiu unde's jighinelele care spuneau acum cateva luni ca Ponta isi face imagine pe spatele lui Halep. De ce nu considera ca Iohannis ar face acelasi lucru?

     A dracu ce-i pielea pe voi, a unora dintre jurnalisti, feisbucisti si bloggerasi care latra zi de zi basisme. N-o sa se intoarca o data si-odata toata mizeriile si magariile astea impotriva voastra? Cand aruncati gratuit cu rahat in ventilator imprastiindu-l cat mai tare nu va inteapa asa putin macar constiinta? 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @