Sa ne rugam pentru colonelul Turcelu

     "Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publica. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit sa îndur oprobiul public, îl merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecători drepti. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor".

     Asta spunea colonelu Turcelu sub acoperire pe blog. In emisiunea Realitatea Romaneasca, saracul colonel napastuit si impovarat a continuat circul evlavios spunand "De un singur lucru mă rog la Dumnezeu acum: să am un judecător drept".

     M-am gandit, vazand delirul mistic al acestei forme de viata chinuite de remuscari, ca ar trebui sa-i venim in ajutor cu rugaciunile noastre. Si cum noi suntem neinstruiti in ale Domnului, am luat legatura cu parintele Marlanie Blegoslovitul, pentru oficierea unei slujbe de scuipaciune vesnica, dimpreuna cu un sobor duhovnicesc de matze care sa duca la indeplinire ritualul scuipaciunii si porcaintei. 

     P.S. Soborul de matze a comunicat ca din pacate nu poate participa la slujba. Din fericire am gasit disponibil pentru sfanta slujba de scuipaciune un sobor de lame. Amin.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @