S-am ajuns pi locu trei

     Dupa primele 3 melodii din finala Eurovision de aseara ma pregateam sa inchid televizorul dar m-a impins totusi curiozitatea sa vad cum ne prezentam noi. Desi melodia e o aiureala, m-am gandit sa urmaresc mai mult pentru Paula decat pentru Ovi van Kenobi. Si uite asa am avut surpriza sa vad cum ne-am pozitionat pe un onorabil loc 3 in ciuda neincrederii mele in piesa asta. Puteti citi motivatiile si voturile care ne-au adus in top aici, dar avand in vedere ca jumatate din piese, daca nu si mai bine, au fost niste lalaituri de adormit pisica, nu pot spune ca ma mira pozitia pe care ne-am plasat.

     Ceea ce mi s-a parut dezagreabil a fost atitudinea francezilor care nu ne-au dat nici un punct, asta si dupa mizeria cu "s'il vous plait monsieur". Daca il aud pe vreunu' ca mai pomeneste de francofonie si alte aiureli din astea sforaitoare, il scuip in ochi. Ucraina si Bulgaria au fost la fel de zgarie branza, fapt inutil de comentat.

     Nu am absolut nimic de obiectat in ceea ce priveste locul 1 si 2. Am inteles ca Germania a facut mai intai furori pe Youtube, eu unul recunosc faptul ca aseara am auzit piesa pentru prima oara si mi-a placut teribil, iar piesa rock a Turciei a fost de exceptie, le voi adauga pe ambele in mp3 playerul meu. 

     M-a scos din sarite in schimb Ovi care nu e in stare sa cante si a zbarcit-o pe la inceput, canta sacadat de parca mai avea putin si musca din microfon precum si cei doi prezentatori ai nostrii care au vorbit aiurea si peste cei de la Oslo, mai ales cand prezentatoarea l-a intrebat pe operatorul tehnic de imagine cum se descurca cu mersul la toaleta 0_o

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @