Review - Blogul lui Raul

     Raul este un baiat de 14 ani pasionat de engleza ( participa pe la olimpiade, de gura profesorilor zice el ) si de calculatoare. Mai noua lui pasiune este blogging-ul. Pentru el, blogul personal este citez "un colt de internet numai al meu !" Ma omoara pustii astia ( el 14 eu 26, na, pentru mine cam asa e ) care stiu de toate de mici, nu sunt neaparat invidios, cert e ca ii apreciez. In special atunci cand sunt buni cunoscatori de limba engleza.

     Blogul - www.djraul.info, este dotat cu o tema destul de interesanta, layout-ul este unul mai putin utilizat, prima pagina asezand posturile pe doua coloane, ceea ce atrage atentia. E bine ca a utilizat un verde frumos, daca ar fi fost doar gri ar fi fost prea sumbra. De fapt sincer vorbind, am cateva probleme existentiale cu ideea asta de 2.0, printre care si simplitatea asta cromatica. Astept sa vad, dupa ce va trece pastele, care va fi noul header. Sidebar-ul arata foarte bine dar lipsesc categoriile. Probabil ca lucreaza la ele, existand un fel de categorie generala in bara de sub header

    Continutul se axeaza pe gadgeturi, lucruri legate de softuri, cateva informatii despre ultimul virus care face ravagii, am observat si cateva posturi care vorbesc despre aspecte politice sau mondene, dar cam pe scurt. Eu ii doresc bafta in continuare si astept si articole de sinteza sau de autor, cum imi place mie sa le numesc. 

    P.S. Omu e pasionat de forumuri, le regasiti in partea de jos a sidebarului. Vizitati-le si voi daca sunteti amatori B)

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @