Rectificari si scuze

     Avand in vedere ca il consider pe Sebastian Bargau unul din putinii cei mai buni bloggeri, am refuzat sa admit ce citesc si l-am contactat. Foarte foarte amabil omu mi-a raspuns si mi-a precizat faptul ca abia a doua zi s-au dat declaratiile legate de transmiterea datelor prin GPS. E si relativ logic din moment ce abia pe la 10 noaptea transmiteau toti in draci ce se intampla pe acolo. Eu asta n-am prins-o e drept. E relativ greu cand Gadea se da de ceasu mortii si face pe sfanta nascatoare iar pe la cotet tv prompteristele urla ca apucate, dracu mai intelege ceva. 

     Si-atunci e clar ca un articol scris la cald doar cu informatiile care nu spuneau nimic de existenta gps-ului deschis si transmiterea datelor sa fie incomplet iar eu trebuie sa-i cer scuze lui Sebastian Bargau pentru virulenta articolului precedent in care deja am si modificat anumite cuvinte prea dure. Ramane doar traznaia cu STS-ul care n-a vrut si nu-i putem invinovati dar prefer s-o las asa. Omul asta are articole prea valoroase incat sa ne legam cu lanturi de cateva fraze. Pana la urma toate pitipoancele si cocalarii care-si iau "smarfion" sa stea pe feisbuci si sa joace angry birds te fac la un moment dat sa te enervezi peste masura. 

     Mai vreau sa fac o precizare. Doctorul a spus ca a transmis coordonate din Google Maps. Din cate stiu masina Google chiar filmeaza strazile pe care trece formand astfel acest Google maps. Nu stiu sincer si nu cred ca masina poate cartografia si zone de genul celei in care s-a prabusit avionul. Daca nu face cartografiere exacta in aceste zone s-ar putea ca Google Maps sa fi gresit. Intrebarea e cu cat? Iar raspunsul sincer vorbind ar trebui sa-l afle anchetatorii care pot lua bine mersi telefonul omului si reconstitui localizarea pe acel telefon. Da poate nici astaia nu vor cum n-a vrut nici STS-ul...Zic si eu.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @