Recenzorul suna intotdeauna de doua ori

     Cine suna la portita, dimineata .....de fapt nu am inspiratie sa fac o rima acum si era oricum vreo 11. Recenzorul e raspunsul corect. Uitase s-o puna pe mama sa semneze ceva, noroc de altfel pentru ca se pare ca treaba cu CNP-ul e pe nasoale. S-a corectat ca intr-adevar nu ea completeaza datele disponibile la evidenta populatiei, dar ca la predarea datelor culese in cursul zilei de ieri li s-a spus sa revina si sa incerce sa convinga pe cei care au refuzat sa dea CNP-ul sa inteleaga ca nu e de gluma cu dorinta unora de a obtine bani din amenzi (n.ed.)

     Dupa ce atat eu cat si mama i-am dat CNP-ul, afland ca fisele cu CNP-uri lipsa n-au fost transmise mai departe, a recunoscut ca si ei, inclusiv instructorul, au fost indusi in eroare de declaratiile pe post ale personajului insolit de la INS si ca aseara li s-a comunicat in mod ferm ca prelucrarea CNP-ului este intr-adevar obligatorie. Pana si vecinul, foarte recalcitrant la inceput, rugat de recenzor sa inteleaga faptul ca in definitiv i se face un serviciu prin aceasta vizita pentru a nu ajunge sa plateasca amenda, a fost convins la auzul ca si noi am dat CNP-ul si dupa ce se ciondanise vreo doua minute in prealabil cu doamna recenzor, a poftit-o in casa sa ii dea datele lipsa.

     Eu zic sa nu va jucati pentru ca amenzile pentru recenzorii indiscreti cu datele dvs pornesc se pare de la 5000 de lei, asa ca nu se risca nimeni sa se joace cu CNP-ul dvs.

     De altfel, in urma citirii articolului de aici, ma asteptam ca recenzorul sa revina pentru ca asta au si comunicat in cele din urma cei de la INS:

     “Legea spune că e obligatoriu. Cei care refuză, riscă amenzi între 1.500 şi 4.500 de lei. Vom acţiona cu discernământ. Recenzorii vor reveni, iar dacă refuzi o dată, a doua oară sau a treia oară, atunci vei fi amendat. Trebuie să respectăm legea”, a spus Vladimir Alexandrescu, directorul de comunicare al INS." 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @