Razvan Krivach, specia porcus urlatorus

     Aceleasi mutre obosite, cu melodii la fel de obosite s-au prezentat si anul asta si au intrat in finala nationala pentru Eurovision. Ceea ce ma scoate din sarite este prezenta acestui pretins rocker-alternativ sau ce dumnezeu o fi, pe nume Razvan Krivach, care nu s-a multumit cu Cerboul de aur si a venit sa ne pocneasca timpanele si la Eurovision.

     A capatat un aspect de porc sau chiar de taur comunal, si nu si-a schimbat coafura care se vrea o imbinare intre rasta si tunsorile japoneze si de fapt are ca rezultat o imitatie perfecta a unei maturi roase de sobolani. As trece peste chestiile astea daca nu ar fi urlat, ca de obicei, din toti rarunchii, provocandu-mi sila. 

     Ma depaseste cum poate considera cineva ca urletele cercopitecului se pot numi "cantat". Daca 99% din compozitorii care prezinta piese pentru eurovision nu pricep ca sunt niste basituri, asta nu inseamna ca trebuie sa cadem in cealalta extrema si sa dam credit cuiva doar pentru ca e diferit. " Diferit " nu se traduce intotdeauna prin "mai bun", mai ales in cazul asta.

     Inteleg ca juriile sunt compuse din critici, muzicieni si alte creaturi bolnave la cap care nu inteleg notiunea de diferit sau insulta conceptul de "a canta" si atunci unul ca Razvan Krivach poate castiga un trofeu cum e Cerbul de Aur. In cazul Eurovisionului ma indrept insa spre publicul care l-a votat si i-as intreba daca ei aud cu adevarat ce scoate acest individ din gatlej sau au ceara in urechi.  

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @