Raduleasca iar nu intelege...

     Rau e sa fii prost. Si prost e sa fii rau intentionat. N-o suspectez pe Raduleasca de prostie ci de o rautate si o ipocrizie iesite din comun si din limitele bunului simt. 

     Dupa ce s-a purtat oribil cu niste concurenti pe la Romanii au talent, si dupa ce-a latrat niste mizerii infecte pe blog, Mihaela Siliconescu tine s-o comita din nou. Tine mortis. Ce-i spui unui concurent care danseaza pe tocuri si n-a dansat tocmai grozav? Pai un om normal la cap ii spune, logic, ca n-a dansat asa grozav, nu a fost atat de impresionant, in fine nu spui nimic daca n-ai nimic constructiv de spus.  

     Ce-i zice Mihaela? Primului ii spune ca trebuie sa-si schimbe coregraful. Pana aici totul ok. Apare insa o trupa doua fete si-un baiat pe tocuri. Danseaza pana la urma mult mai ok dar nu as putea spune nici eu ca miscarile au fost ceva deosebit, deja sunt relativ banale pentru acest dans. De data asta Mihaela nu se poate abtine si tranteste mucii in fasole: "am vazut niste tocuri pe care nu stiu de ce unii dintre voi s-au urcat".  Andra tranteste si ea o prostie monumentala intreband baiatul din formatie care-i spilu asta cu baietii pe tocuri, daca el crede ca-i mai interesant asa. Well DOOOOH. 

     Mihaela n-a umblat in viata ei decat pe tocuri "de scandal". Andra habar n-are sa se imbrace. Intre o homofoba agresiva si-o gica contra cantacioasa, nu cred ca in sezonul asta are realmente vreo sansa un astfel de moment artistic. Si daca refuzi totusi un moment artistic slab, nu s-ar putea sa-l refuzi fara sa aberezi? 

     Mihaelei ii recomand deja perfuzii-n cap. E de-o rautate incurabila. Pentru intrebarea prosteasca a Andrei "care-i spilu", ii recomand sa caute pe youtube Kazaki. Daca nici atunci nu intelege care e spilu sa vizioneze clipul Madonnei Girl gone wild. Daca nici asa nu merge...sa-si dea demisia din juriu si sa mearga strict la Vocea sau la orice concurs unde poate sa jurizeze linistita doar domeniul la care se pricepe. 

" frameborder="0" width="420" height="315">

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @