Profilul bolnavului mintal. Vasile Manu.

     Vasile Manu asta, cu mutra aia de Cristi Preda in tinerete, are probleme grave psihice. De fapt omu' are si alte probleme, de perceptie, de limba romana, de logica, in fine lista e lunga. Nu stiu daca saracu' isi da seama de multe ori ce prostii spune sau pur si simplu il ia gura pe dinainte, cert e ca mai are si tupeul sa le spuna altora ca sunt bolnavi si ar trebui sa se caute. 

     Cred ca tweeturile de mai jos dovedesc cu varf si indesat cine-i bolnav si are nevoie de tratament de specialitate. Pe modelul cuiva care spunea acum ceva vreme ca taranii ar trebui inecati ca sobolanii, Manuella asta s-a apucat sa spuna ca bisericile ar trebui sa arda. (foto by @Ellunes )

     p.s. Pentru cine are dubii, nu sunt nici pe departe, da chiar nici pe suficient de departe un sustinator al BOR, ba urasc din ficati afacerile cu girul statului, nesimtirea, jegul, discriminarea, homofobia si toate tarele de care dau dovada. Nu mi-ar da insa prin cap vreodata sa dau foc la biserici sau cine mai stie ce din simplu fapt ca nici n-am luat-o pe aratura inca si din principiu fiindca as fi nu la fel ci mai rau ca ei. Unde mai pui ca nu toti preotii sunt la fel. 

    Omu care a scris tweeturile de mai jos a beneficiat de legitimatie de presa la TIFF. Si cica scrie la un site sau chiar ziar de sport local. Din Cluj e specimenu' ceea ce explica multe. Trateaza-te bai Manuello ca esti tralala. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @