Preturi obscene

      Mare ti-e gradina ta doamne, vorba aia, si multe preturi au sarit gardul, calul, camila, statia orbitala....

      Ma uit pe net la diverse produse si sincer imi lasa impresia ca multi nu si-au luat medicatia. Adica, pana mea, trebuie sa fii rau sarit de pe fix sa dai 500 ron pe o veioza, 3oo si ceva de lei pe un cos de gunoi, zeci de lei bune pe un ceas de perete, fiindca vorba aia, nu-i prost cine cere, e prost cine da. 

     Te-ai astepta ca un stilou de 5000 de lei sa fie din aur, eventual sa scrie si singur, din pacate la 4850 primiti doar "penita aur 18K,corp din argint 925 gravat manual,placat aur, accesorii placate cu aur". Deci ca sa fim bine intelesi - placat! Iar asta cu gravatul manual, sa i-o spuna lu' mutu.

     Probabil ca si de la un tocator de documente la 3000 de lei, deci mai mult decat un tv led full hd de 81cm, te-ai astepta sa-ti faca de mancare, sa-ti dea lapte sau oua, dar ce sa vezi, nu. La 3490 obtii "microparticule 2x15mm, niv securitate 4, capacitate 13 coli, latime acces 240mm, cos 50l, pt hartie, capse, agrafe, carduri".  Bine, o sa spuneti ca asta e pentru vreo banca sau institutie publica, unde e nevoie. In orice caz fara 200 ron nu scapi pentru un tocator de calitate, care nu se strica dupa 100 de coli.

     De veiozele de 500 sau chiar 1000 lei si peste nu mai zic. Ba ca au cristal, ba ca-i finisajul cromat, unde mai pui ca unele chiar la pretul asta sunt din panza si plastic cu un amarat de picior de metal. Si daca mai vorbim si de un set, cum puteti vedea aici, lustra din set poate ajunge si la 2300 ron!

     Putin spus preturi obscene.

     

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @