Premiul "Laba de aur"

     Preferam sa facem abstractie de realitatile ce guverneaza mass-media internationala fiindca pur si simplu unii dintre noi sunt prost informati sau rau intentionati. Sa fim bine intelesi: BBC, CNN, CNBC, CBS etc, toate manipuleaza sau cel putin prezinta preponderent viziunea si optica uneia dintre partile din politica locala. Infieram existenta mogulilor media dar trecem cu vederea faptul ca in absenta lor o televiziune supravietuieste cu greu sau chiar nu ia nastere deloc. Profesionistii trebuiesc platiti, de la tehnicieni pana la prezentatori, mass media e neinduratoare cu posturile de apartament. Vedem bine nivelul jalnic pe care l-a avut OTV-ul si la care nu se ridica nici cat negru sub unghie Nasul TV. 

      Singurul post afiliat CNN International, premiat in multiple ocazii cu aur si argint la competitii internationale si mai nou nominalizat la premiile International Emmy, Antena3 a surescitat spiritele si pe romaneste oftica singurului post afiliat pana-n ficati propagandei Basiste, labe1 teveu. Un post care uita sa spuna ca premiile nu s-au oferit pentru Sinteza Zilei, In gura presei sau La ordinea zilei ci pentru munca asidua a profesionistilor de la Observator si in primul rand pentru unele din episoadele magistrale ale echipei In premiera. 

     Si labe1 teveu ar putea sa ia un premiu international. Dar...

- pupatul intens in fundul lui Base si Udrea nu aduce premii

- propaganda mizerabila chiar si in jurnalele de stiri nu aduce premii

- injurarea artistilor de valoare ai tarii, si insultarea pana si a vizitatorilor straini nu aduce premii

- prezenta tuturor rejecturilor celorlalte televiziuni si ziare drept prezentatori si analisti politici din nou nu aduce premii

- discutiile non stop despre ce face antena3 in loc sa faci realmente televiziune, ce sa vezi, n-aduc nici ele premii

     Exemplele pot continua si uite ca sa nu se simta chiar lasati la o parte si sa aiba si ei un premiu, pentru intreaga activitate mizerabil basista si propaganda anti-romaneasca si anti-valori, ofer postului B1 teveu premiul "Laba de aur". Magna cum labe, cum ar veni. Spor LABAseala. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @