Sunt prea multi idioti de cand tocmai.ro s-a mutat pe OLX

     Probabil foarte curand OLX va fi asociat cu OLigofrenie Xtrema. Probabil si de cand toti descreieratii si teparii s-au adunat in acelasi loc. 

     Cu toata dragostea, io ma pis pe "noi incurajam clientii sa se intalneasca fata-n fata" (citat de la o domnita call-centerista) si prefer in continuare serviciile Okazii unde ti se cere si buletinul sau verificare cu cardul bancar in momentul cand te apuci sa vinzi. Atunci cand utilizatorii sunt verificati si apoi verificati a doua oara prin calificativele acordate de ceilalti utilizatori, e cam greu sa am incredere in capitalismul salbatic de pe OLX unde nici macar anunturile nu sunt periate de bazaconii precum cele vazute in ultimele saptamani. 

     Inchipuiti-va ca cineva vinde "sicriu putin folosit"

"Vand sicriu putin folosit, lemn de brad lacuit. Stare buna, prezinta usoare urme de uzura normala, zgarieturi si perforatii, nimic grav. La interior lipseste panza, perna si ocupantul. Dimensiuni :200 x 80cm. Accesorizat cu un frumos crucifix din plastic aurit, 4 manere de asemenea din plastic aurit, 8 suruburi de fixare capac in forma de cruce (plastic aurit), precum si o motocicleta Ural Retro, an fabricatie 2012, 9.000 km culoare rosie stare ca noua."

     A, deci vine la pachet si cu o motocicleta...Sa duci mortu mai rapid la groapa probabil. Realmente nu pot spune decat "doamne fereste".


     O alta fiinta cu siguranta mult mai zdravana la cap dar cu impresia ca s-a gasit prostu cu militianu, vinde o pisica "extraterestra" si vindecatoare. La 2500 de euro. 

"Vind pisicutza Cornish Rex cu blanita catifelata,*NU ARE PAR CI BLANITA PRECUM MIEII DE LA OITE..., are puteri energetice extrasenzoriale...M-A VINDECAT DE O DURERE CUMPLITA LA FICAT... A STAT TIMP DE 30 ZILE NUMAI PE MINE...,IN ZONA FICATULUI...,IN TIMP CE STATEAM INTINS PE CANAPEA SI MA UITAM LA FILME,,, SEARA...,acolo a simtit durerea mea... si ... DUPA 30 ZILE NU AM MAI AVUT DURERI..., desi incercasem timp de 1 an mai multe tratamente... durerea nu inceta.... M-am rugat... si Dumnezeu m-a indreptat la ROMEXPO LA BUCURESTI, de unde am luat PISICA..."

     Cea mai tare faza e descrierea menita sa convinga eventualul cumparator ca nici macar aspectul sau comportamentul pisicii nu e normal ci unul, vezi doamne, cu totul deosebit. "pisicutza DETINE ENERGII EXTRASENZORIALE, are ochii asezati exact precum la extraterestrii...are un mod ciudat de a comunica... nu miorlaie ci scoate sunete ca si cum ar vorbi..." 

     Cucoana ori esti cu capu ori crezi ca prostesti lumea asa usor. Cineva pasionat de pisici de rasa si cu posibilitati sa le cumpere stie bine ca multe pisici de rasa au un miorlait foarte ciudat iar pisicile gen sphynx au ochii departati fata de pisicile obisnuite. Bine ca n-a zis cine stie ce bazaconie legata de urechi. Ma gandeam ca ne zice ca prinde unde electromagnetice din spatiu sau ceva.

     

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @