Povestea porcului

     Porcu' e natia aia de om care ar fi in stare sa-si manance si rahatul sau sa-si respire basinile de lene. Genul de om care lancezeste in mizerie dar are tupeul sa se planga de asta. 

     Porcu' e genu de om nesimtit care prefera probabil sa-si sparga capul decat sa-si dea gheata din fata casei pentru ca "las ca se topeste".

     Am fost la bunica in vizita ieri. Am mers ca melcul prin curte din cauza acestei natii de om in dublu exemplar, ba chiar triplu, care a refuzat pur si simplu sa-si miste curul cu o lopata prin curte. Avea dreptate bunica-mea cand spunea "cacat amestecat pute". Bine asta era inca pe vremea cand curtea era impartita intre cele trei surori. Dupa ce una din ele a murit acum 2 ani, fiica ei a vandut iar a doua sora a decis si ea sa vanda, abia acum se poate spune ca e un cacat amestecat care pute la propriu. Nu de alta dar unul din noii proprietari are un caine care literalmente caca toata curtea. 

     Lasand javra la o parte, avem doi proprietari care au lasat gheata sa se acumuleze pana cand abia se mai putea merge. Bunicii asa batrani cum sunt, aveau zapada curatata bine in fata casei insa in dreptul marchizei se formase un mini patinoar fiindca acolo intotdeauna apa se scurge de pe marchiza. 

     Ei bine, dictai omul in putere care sta in prima parte a curtii nu daduse doi bani. Cealalta familie are un copil destul de mare care putea sa puna si el mana pe o lopata, insa n-a avut gand. Asa ca am luat o lopata cu care am spart aproape toata gheata facand posibil sa se mearga fara frica prin curte. Totul mi-a luat vreo trei sferturi de ora.

     In mod normal, celor doi noi proprietari ar trebui acum sa le crape putin obrazu' vazand ca altu le-a facut treaba, insa din pacate obrazul lor cu sorici e mult, mult prea gros.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @