PEPEu , cantautoru' nepereche

     Dupa ce a bagat-o mai voalat in p**** ma-sii pe Oana, Pepeu ii dedica o melodie de amor ghebos si ranit intr-un club in care fusesera invitati amandoi. Lasand la o parte scandalul cu Oana, acest mare cantautor caruia i s-au furat niste opere valoroase, inregistrari de mare angajament si alte aiureli si cacaturi denumite de mnealui materiale publicitare, imi lasa aceeasi impresie de latino-miorlaitor penibil pe care mi-a lasat-o si la inceputul asa zisei lui cariere.

     Nu am inteles niciodata ce anume a vazut Oana la acest mare "artist" si mai ales compozitor de versuri de doi lei si minus cinci bani. Dar facand abstractie de versurile infecte si urlaturile pe care el le numeste interpretare, Pepeu uita ca asa nebuna si crizata cum e, relatia cu Oana l-a facut cu mult mai interesant decat era el. 

     Iata cateva declaratii de mare angajament pe care Pepe le facea intr-un interviu in revista 20 Ani in 2001 unde, printre altele isi lauda dimensiunile cocoselului sau visa la un rende-vous cu Andreea Marin sau Raduleasca.

R: Cu ce tipa din show-biz nu ai refuza un rendez-vous?

Pepe: Daca insista muuult....si, oricum, dupa ce o sa refuz de multe ori, m-as intalni totusi cu Andreea Marin sau cu Mihaela Radulescu

     Pai numai si Andreei i-ai pupa picioarele o mie de ani daca s-ar uita la tine si tu bati campii. Si fiindca ai avut asa de inalte standarde ai ales o mare printesa in persoana Oanei.

R: Care a fost cea mai lunga perioada fara activitate sexuala si cand s-a intamplat?

Pepe (jigoloiu): Maxim o luna. Cand eram mai mic 

     A deci cu Oana ai spart recordul, sa inteleg? Sau ai avut ceva fufe cu care sa te distrezi? Nu de alta da sa nu ti se usuce instrumentu daca sta neumezit mai mult de o luna.

R: S-a intamplat ca dupa o partida de sex fata sa-ti spuna "lasa, marimea nu conteaza"

Pepe (lauda-ma putza ca de nu te laud eu) Da. S-a intamplat. Iti citez ce a spus: "Pepe, chiar daca e mare si m-a durut, marimea nu conteaza" 

     Ummm, deci e mare si doare...wow , auzi da poate era fata mai stramta.....

R: Care a fost ultima fata pe care ai inselat-o si de ce?

Pepe (super jigoloiu): Eram cu trei fete in acelasi timp si deci le inselam pe toate

     Pai cum Pepeu? Trei prietene? 

     Da cine a zis ca trebuie sa ai numai una? Acum la cartela "Mito" poti sa ai cate prietene te duce....aia a carei marime nu conteaza!

     Deci s-a dus dracu si cu fidelitatea. Mai bine te-ai concentra sa compui niste versuri melodiilor tale in locul poezioarelor de gradinita si las-o pe Oana sa se duca invartindu-se. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @