Pentru un handicapat mintal

     Exista retarzi cronici peste tot, acele persoane care, chiar si atunci cand explicatia e mai clara decat apa filtrata, nu reusesc sa inteleaga fiindca pur si simplu ei gandesc in termeni deformati.

     "  "Dar desigur ca bataile dintre Trasca si Baldovin nu intereseaza pe pupinBocisti"   Doh! Cea mai prost-căznită argumentaţie ever. Bleah. " (citez dintr-un comentariu pe fain polimedia al cuiva care atat a putut gasi contra articolului meu)

     Ideea e in felul urmator: mai bine de 140 de telespectatori au reclamat la CNA difuzarea filmuletului cu fundul lui Boc insa aceeasi telespectatori nu se oripileaza defel atunci cand IN ACEEASI EMISIUNE, ca nu dau exemple din alte emisiuni, se desfasoara de cateva zile niste discutii mai rau ca la carciuma intre niste curve si niste retardati, cuvintele utilizate fiind mult peste presupusa limita admisa de CNA. Si in consecinta orice om normal suspecteaza pe drept cuvant ca oamenii care au reclamat difuzarea bucilor lui Boc sunt sustinatori ai acestuia, recte pupinBocisti, ca doar nu se gandea cineva ca ar exista doar pupinbasisti.

     Din moment ce termenii de comparatie trebuie sa fie valabili si reprezentativi, exemplul trebuie dat daca e posibil din aceeasi emisiune, si, ce sa vezi, e posibil. Concluzia e: CE PULA MEA E ATAT DE GREU DE INTELES???

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @