ONG-urile cer demisia lui Solcanu la Praga

     Acest jeg care a avut nesimtirea sa posteze pe facebook un atac nefondat la adresa familiei Anghel, spunand ca Dumnezeu ar trebui sa le ia si al doilea copil pentru ca ei monetizeaza moartea primului copil la televizor, a incercat sa dreaga busuiocul stergand initial prima postare si apoi publicand o scuza, cel mai probabil fortat de sefii lui, in care de altfel mentiona ca declaratiile lui nu implica si nu reprezinta postul la care lucreaza. Din pacate n-a reusit sa-si castige iertarea.

   "In aceasta dimineata, pe biroul sefilor concernului CME (Central European Media Enterprise - cu sediul la Praga), care detine pachetul majoritar de actiuni la trustul PRO, a ajuns o adresa oficiala din partea mai multo ONG-uri din Romania, grupate sub umbrela IREC (Initiative for Responsible Citizenship). Prin aceasta scrisoare, se aduce la cunostinta mai marilor companiei situatia provocata de Mircea Solcanu, prezentator al show-ului „Povestiri de noapte” de la Acasa TV, prin mesajul extrem de dur la adresa familiei lui Ionut, baietelul ucis de caini in toamna anului trecut." (Publicat vineri, 31 ianuarie 2014 18:20 wow biz)

     Ana Maita, membru fondator al IREC si semnatar al scrisorii prin care cere demisia nesimtitului, a declarat pentru wow biz ca nu va renunta pana cand trustul Pro nu-l va demite. De altfel aceasta a luat legatura atat cu trustul Pro cat si cu nea Cabral, in speranta ca acesta ar decide din respect sa-si incheie colaborarea cu Solcanu. Pe Cabral il doare-n cur. Se preocupa in schimb de cei de la Times New Roman care l-au "suparat" fiindca au mintit ca are pula mare. 

     Eu va spun sincer ca astept cu nerabdare sa plece antitalentu asta penibil si penal de la emisiunea aia penibila, poate-l urmeaza pe Leonard Miron si ne scuteste de imbecilismele pe care le debiteaza. Cel putin Miron n-a postat mizerii pe facebook. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @