O natie incuiata si cu nasu pe sus

     Urmaresc si ma impiedic zi de zi de dovezi de prostie si de minte ingusta ale acestui popor si in special ale tinerilor care ar trebui sa fie niste piloni importanti de progres. Progresam fara indoiala...cu democratia inainte catre mentalitatea de care ar trebui sa ne temem cel mai tare. Vom ajunge probabil in stadiul visului american si vom intalni, ca si acolo, cate 5 dementi care se plimba doar in chiloti la cumparaturi prin supermarket.

     >> Un website ne prezinta tendintele in materie de blugi de dama 2011. In afara de pozele abjecte, personajele care patroneaza acel site au 4 idei mari si late in minte - blugi cu talie joasa, blugi drepti,  blugi conici si blugi , oh da, eternii blugi rupti (in cur in genunchi si pe buci ca acolo cade cel mai bine).

     >> Cineva sa le mai explice unora dintre noi ca inafara de Armani, Dior si Bulgari mai exista si alte parfumuri. Domnisoarele mai cochete ar trebui sa mai dea un raid prin rafturile de Cacharel sau Carolina Herera si s-o termine cu atata Versace si Dior. Ah am uitat, creierili lor nu proceseste care este. 

     >> O emisiune recenta de pe Antena2 mi-a adus aminte de prostia si indobitocirea cu care preselectia eurovision romania arunca in competitie toate rahaturile pe care unii au curajul sa le numeasca muzica. Atunci cand am trimis voci extraordinare am facut-o de oaie aruncandu-le resturi cu pretentie de melodii sau punandu-le piedici. Emisiunea cu pricina mi-a adus aminte de melodia lui Nico si Vlad Mirita, despre care insa voi vorbi in articolul urmator.

     >> Desi mi-ar face o placere deosebita sa arunc cu putin adevar in muzica romaneasca a ultimilor doi ani, mi s-a replicat ca de fapt aceasta a progresat foarte mult, asa ca eu nu pot sa contrazic pe cineva care a avut stil si eleganta si a ajuns sa-mi spuna cum asculta el unele manele si cat de grozave sunt. Am sa spun doar ca n-o sa ajungem nicaieri batzaind din cur pe scena. Vedete? Care vedete? Poate tarfulite de reflector.

     >> Un cititor m-a admonestat printr-un comentariu destul de dur cum ca eu doar as vorbi si nu fac de fapt nimic.

    Comment from: nike [Visitor] · http://www.adidasireebok.wordpress.com

daca esti asa de inteligent de ce nu schimbi tui aceasta lume......
ce faci tu ca sa numai fie astfel???
doar daca critici nu rezolvi nimic"
 
 
     Ce-ai vrea sa fac, mocofane? Sa te invat eu sa nu mai scuipi pe strada sau sa iti bagi si sa-ti scoti la fiecare doua minute? Ar trebui sa ne trezim cu totii, nu pot face singur educatie tuturor. Iar adultii ar trebui sa-si mai bage mintile in cap si s-o termine cu invinovatirea generatiei tinere. Cine i-o fi educat pe copii astia? Exact: NIMENI. Ati fost prea ocupati sa va inecati mintile in alcool, sa imputeti casa cu fumul vostru infect de tigare si sa va ascundeti dupa eternul serviciu sau cariera.V-ati umflat burtile de bere si gratar si apoi aratati cu degetul.
     Pe dumneata te deranjeaza ca scriu? Pe mine ma deranjeaza ca nu destui ma asculta. De ce n-ar fi si bunul simt la moda? De ce nu e si buna purtare pusa la mare pret? Pentru ca ne complacem in libertate? Pentru ca ne e mai usor sa ne purtam ca niste animale? Si vii tu si imi spui sa schimb lumea de unu singur. De ce? Tie ti-e lene sa mi te alaturi? Cuiva ii e deja prea multa jena sa ia atitudine si sa se poarte civilizat? Nu sunt "asa de inteligent". Am doar mai mult bun simt. Din pacate insa, n-o sa gasesti "shoturi" de bun simt in bodegi si baruri.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @