O natie de GOGomani si tugulani

     Scrie unu, desteptu natiunii metafizice a momentului, cum ca romanasu nostru de fapt se revolta pentru ca nu suporta succesul aproapelui sau drept pentru care motiv suntem niste tristi si niste paraziti. Dumnealui uita ca traieste parazitar pe blogosferele locale, ca isi ia bani din toate campaniile pe care le face in timp ce fraierii isi iau in cel mai bun caz niste linkuri, mentiuni si poze plus piscoturile de rigoare la niste intalniri jenante cu pretentie de blogmeet.

    Eu unul ma pis si pe GOG cu fata lui de pui de gostat, si pe trucurile lui proaste de talcioc si pe succesu' lui de meltean votat de alti melteni plictisiti, platiti si influentati intr-un mod mizerabil de tot felul de cercuri blogosferice care l-au lins in gog pe individul ala pana cand a juisat multumit in finala de la Meltenii hare talente. Ba chiar cred ca e intr-adevar un soi de mentalist daca a reusit cu brio sa prosteasca atatia oameni sa dea acele sms-uri. Data trecuta a venit unu sa se milogeasca in versuri de rahat si toata natia plus juriul de penibili erau in lacrimi de crocodil.

     Cand ai mintea cat o nuca, si aia putrezita, da, probabil ca e just sa gandesti ca ne ofticam de succesul altuia, si ca suntem niste frustrati tristi. Cred ca genul asta de gandire e acesibil pana si unui bou din staul care nu stie decat sa futa vacile ca sa procreeze. E mult mai greu sa realizezi ca exista si oameni pentru care cultura si talentul inseamna mai mult decat niste linguri indoite si niste pancarte autocopiante care "citesc gandurile". E greu de crezut pentru meltenii dobitoci si scelerati care l-au lins in pula pe GOG cu ardoare ca exista totusi si o mare parte din populatie care stie sa aprecieze niste voci, niste dansatori deosebiti dar mai ales cativa chitaristi de exceptie.

    Pana una alta, sa mai suparam meltenii cu niste talent adevarat. Doamnelor si domnilor, sa-l revedem pe Radu Ionescu.

" frameborder="0" width="480" height="360">

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @