Newz ro mananca rahat....din nou

"Pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, la km 80, tocmai s-a petrecut un jaf in jurul orei 11:00.

Informatiile care sunt furnizate pana acum indica faptul ca o masina Honda neagra, care avea girofar asemanator celor cu care sunt dotate masinile de Plitie, a blocat masina de valori, iar ca. 4 persoane mascate si inarmate au amenintat echipajul care asigura transportul.
Se pare ca hotii au reusit sa fure astfel 43 Kg de aur. La pretul actual, cantitatea respectiva reprezinta ca. 1.650.000 EUR.

Masina de transport valori nu era blindata si deja sunt intrebari care apar referitor la modul in care s-a ajuns la decizia de a transporta valorile intr-o masina obisnuita fara securizarea compartimentului de transport si a echipajului sau."

     Masina care transporta aurul nu era o masina de valori. Masinile de transport valori SUNT blindate. De altfel chiar ei spun ca de fapt e o masina obisnuita dupa ce au numit-o masina de valori cu un rand mai sus. In plus se pare ca erau mult mai putine kilograme de aur, ma mir ca newz.ro nu s-a apucat sa ne spuna ca s-au furat cateva tone. De la 23 la 43 e cam mult plus un creier inca adormit. Cine a scris articolul ar trebui sa isi depuna demisia a.s.a.p. A mancat un "o" pe ici, a borat un 2 pe dincolo. Halal website.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @