N-am murit....decat de cald

     Caldura asta imi pune creierul in stand by mai rau ca unui caine care ai zice ca mai are putin si-si da duhu sub blana aia. Aerul conditionat ma moleseste, unde mai pui ca nu poti sa-l lasi toata ziua on ca, de, vine facturoiu la curent. Si ieri mi-am futut si ventilatorul, care oricum era un rahat de doi bani, doar ca mergea bine. Fiindca eram somnoros si am vrut sa-l mut, l-am daramat pe spate. S-a rupt ceva in el fiindca am gasit un bolt mic metalic pe jos. Acum prima viteza zici ca-i a doua si mai si vibreaza de aiurea in unele pozitii.

     Asa ca m-am apucat de cautat ventilatoare pe internet. Fac aici o mica paranteza pentru a ma basi in categorisirile si seo-ul de cacat al tuturor siturilor de electronice si electrocasnice, ventilatoarele fiind printre putinele lucruri care apar ca dracu in cautari. Am gasit totusi un ventilator similar ca forma cu al meu dar de firma. Nu sunt snob, sa stiti. Ventilatorul anterior a fost tot unul de firma si m-a tinut peste 5 ani.

      Nume de cod - UFESA. O marca solida in domeniul electrocasnicelor despre care auzisem ca au niste fiare de calcat deosebite. Iata ca au si niste ventilatoare superbe din otel cromat cu un design office, elice metalice, consum redus, preturi intre 100 si 200 ron functie de model si putere pornind de la 30W. Eu va recomand pentru birou modelul Art deco, un model mic si puternic la un diametru al ellicelor de doar 30 cm. Pentru ventilarea camerelor mai mari ca sufrageriile luati modelul de podea care poate fi indreptat spre tavan creand astfel un curent placut de aer fara sa bata direct in voi. Eu mi-am comandat deja unul.

     Chiar si asa sper sa scada dracu indicele asta de umiditate ca tampesc.

 

 

 

ventilator ufesa
 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @