Mos jacuzzi ne vorbea de promiscuitate

     Irinel columbeanu, care tzatzalea o duduie in jacuzzi, si care a tinut o presa intreaga cu sufletul la gura si cu picioarele la poarta mnealui din Izvorani, ne vorbeste noua de promiscuitate si mediu promiscuu. La ce se refera mos jacuzzi? Pai ia sa vedem - la faptul ca Monica lipseste si fetita sta cu soru-sa care se pare ca a dus-o pe la 10 seara la un fast food unde i-a dat niste chipsuri promiscue, dupa care au mai traversat si pe o trecere de pietoni promiscua, unde mai pui ca era si rosu, cea mai promiscua culoare.

     Mai a dracu treaba, Irinuca saraca e prima si ultima fetita din Romania care saracuta e nevoita sa stea intr-un modes apartament de cutie de chibrituri intitulata bloc, merge la o gradinita ordinara probabil dupa standardele lui mos jacuzzi si ce sa vezi? mananca chipsuri. Adica wow! Mai promiscuu de atat unde gasesti?

      Pai in jacuzzi cu mos belici si tzatzoasa care se afla acolo probabil pentru a discuta afaceri serioase si mozoleala de pe filmare era doar o inocenta cina de lactate autentic romanesti direct de la sursa. Si dumnealui face pe lacrimogenu la tv si ne vorbeste noua de promiscuitate "s-o extrag pe Irinuca din atmosfera asta promiscua". 

     Tare curios sunt daca l-o baga Boc in seama, ca mai nou s-a dus cu jalba in protap pana la premier.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @