Mi-e mila de "iubitorii de animale"

     Foarte mila imi e de oamenii astia. 

     In primul rand mi-e mila pentru ca ei nu stiu si nu vor sa iubeasca alti oameni. Majoritatea celor care isi smulg parul din cap de mila unor jivine care ne-au transformat capitala si tara intr-un cotet sunt frustrati, bolnavi psihic, inconstienti si iresponsabili. Acesti asa zisi iubitori de animale sunt in mare parte alienati sociali care traiesc singuri in apartamente si isi impart viata cu un animal in locul unei persoane, pe care din pacate de foarte multe ori il pastreaza in jurul blocului neintelegand implicatiile si responsabilitatile reale ale cresterii si mai ales educarii unui patruped.

     Mi-e mila ca aceste persoane au diverse fobii si psihoze sociale, sunt incapabile de empatie fata de semenii lor si incapabile sa inteleaga si cele mai elementare informatii. Mintea lor infierbantata nu le permite sa vada decat "macel", nefiind senzibilizati de sutele de oameni muscati zilnic de aceste jigodii si dupa cum se vede cu atat mai putin de zecile de morti nevinovati cauzate de aceleasi jigodii fara stapani. 

     Mi-e mila apoi ca acesti iubitori de caini ies cu sutele in strada pentru jigodii maidaneze agresive dar atunci cand CCR a decis ca Basescu trebuie sa revina la Cotroceni au stat in casa cu fundul pe canapea. 

     Imi mai e mila de Vadim care astazi a proferat blesteme in direct dupa ce CCR a anuntat ca legea pentru eutanasiere este constitutionala. In acelasi cor de inteligenti nu a lipsit Paula Iacob, Marius Marinescu si avocatul doctor in teologie Daniel Ionascu care profereaza alte judecati de valoare cu privire la crestinismul poporului roman. 

     E jenant si abject simplul fapt ca nu ne cunoastem adevaratele interese. In momentul in care scriu, oamenii care protestau impotriva eutanasierii s-au culcat pe sosea sau forteaza portile Senatului.  O imbecila urla intr-un microfon ca-si da si viata, ca legea lui Dumnezeu , ca blesteme , ca legea compensatiei. 

     De ce e jenant si abject? Pentru ca atunci cand li s-au taiat salariile sau atunci cand peste cele 7,4 milioane de voturi s-a scuipat, n-au mai iesit din casa in felul asta, n-au urlat si nu s-au mai trantit pe caldaram. 

     E simplu domnilor si doamnelor. Aveti 14 zile la dispozitie pentru fiecare caine sa-l adoptati daca aceasta lege isi va continua cursul si va fi publicata. Luati-i acasa pe toti, tineti-i departe de strada, educati-i, hraniti-i si mergeti cu ei pe strada asa cum spune legea, cu lesa si botnita atunci cand e cazul si cainele este prea mare sau de o rasa mai periculoasa. 

     Adevaratii iubitori de animale isi tin animalul in casa sau in curte, il educa in primul rand, il hranesc, il spala, nu-l lasa liber pe strada si in parcuri sa muste oamenii cu adevarat nevinovati care mor sau ajung schiloditi sau mutilati pe viata. 

     In clipul urmator puteti vedea cum un politist se inchide pur si simplu in masina la trecerea unei enorme haite de caini. 


" frameborder="0" width="420" height="315">

P.S. Inteleg de la un domn foarte informat ca mai sus e un clip din rusia si de fapt "nu e ce vezi tu e ce-ti spun eu" si ca aia ar fi chiar lupi. Bun. Atunci uite cam cum se "descurca" un biciclist care a avut norocul sa nu fie daramat si muscat. In Bucuresti. 

" frameborder="0" width="560" height="315">

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @