Masturbarea se lecuieste prin.....sport

     Ma distrez teribil in ultimele zile citind si raspunzand la categoria dragoste si sex de pe TPU. 

     E in primul rand incredibil cat de multe frigide si calugarite sunt pe situl ala, cat de multa lene e sa mergi sa cumperi niste prezervative, cate fete incep sa faca sex de pe la 14 ani, cata scarba si dispret afiseaza niste individe pentru sexul oral, si nu in ultimul rand cate "leacuri" dau unele fete impotriva masturbarii. 

     Ei bine una din ele, pe nickname-ul ei Legiuitoarea (moama deja mi-e frica, fac pipi in chiloti si i-i dau sa-i manance), are o fixatie. Cum apare cate un subiect postat de vreun baiat despre masturbare, cretina il trimite la facut sport si la scoala. 

     Sportul asta o fi vreun leac universal antimasturbare si nu stiu eu. Unu intrebase daca se masturbeaza corect ca are penisul curbat, altul intrebase daca se masturbeaza prea mult, un altul astazi intreba daca masturbarea ii creste penisul. Legiuitoarea raspunde:






CatelPrecaut intreaba:

Sal TPU. Am o intrebare pentru baieti : Daca ma masturbez penisul imi creste sau ramane cum e? Rog seriozitate si niste siteuri cu informatii despre chestia asta laughing Dau funda :*

Legiuitoarea a răspuns:
  
Bună.
Cine a râs de tine cu asta?
Renunță la masturbare, practică un sport și după 17-18 ani îți poți face și o prietenă.
Ocupă-te de școală.
http://www.seximus.ro/
Pa, pa.
 
      Intrebarea e pentru baieti da ea raspunde oricum, incepe cu luatu la misto, apoi se crede inteligenta, dar tare mi-e ca-i cam frigida. Rau e sa fii imbecil, prost informat si rau intentionat. A, da si fudul. Ea le are pe toate. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @