Si Manafu-l are pe nasu in suflet

      Uite asa sunt unii oameni, prefera sa-si sustina prietenii, decat sa sustina libertatea de exprimare. Si fiindca in presa s-a vehiculat in ultima vreme sintagma asta cu nasu, mi-am dat seama ca si Manafu il are pe nasu'-n suflet, stie el pe cine. Da macar omu e sincer, recunoaste ca se pisa pe ea de libertate de exprimare, mentionand totusi ca ar fi doar aia prost inteleasa. Nu e bine domnu chestor, iti zic io. Libertatea de exprimare e simpla, nu e nici mai bine nici mai prost inteleasa. Ori ca trantesti mucii in fasole, ori ca iti dai cu parerea in cunostinta de cauza, libertatea asta nu e la cheremu' ideii matale de cand cum si cine ar trebui sa si-o exercite. 

     Si fiindca unii pot fi in dubii logice de ce asocierea cu sintagma in cauza, iata un pasaj de la domnul Ciutacu.

"“Cei care-l au pe Naşu-n suflet” manifestă un comportament tipic de sectă. Indiferent pe ce palier sunt aliniaţi, vorbesc toţi la fel şi se-nchină necondiţionat la icoana Supremului. Dacă ăla tace, cum s-a întâmplat după referendum, sunt dezorientaţi. Fierb în suc propriu, dar nu ştiu ce să facă. Iniţiativa nu-i printre punctele lor forte. Au nevoie de texte prefabricate de alţii. Papagalii repetă vorbele, nu le produc, iar cu natura nu te joci."

     Si desi e veche povestea cu Manafu si comentariile, ma tem ca libertatea mea de opinie ma obliga s-o reiau atunci cand am eu chef. Because fuck you, that's why!Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @