Magda Ciumac motivul plecarii lui Lazarus de la OTV

     Revad chiar in aceste momente cearta dintre Magda si Lazarus iscata acum cateva luni bune. Urmarind circul, imi dau seama ca Magda este cel mai probabil motiv pentru care Luis Tzantzarus cu fizicul lui de musca moarta a plecat de la OTV. Argumentul? Pare sa fie unul singur: parti-pris-ul demonstrat vadit de Diaconescu catre Magda. "Catre cei care aveti people-mettere, cand o vedeti pe individa, comutati de pe OTV, si Diaconescu o sa trebuiasca sa scape de ea" au fost cuvintele mitocanului. Nu te-ai gandit nea Lazarus ca tocmai Diaconescu este cel care promoveaza prezenta Magdei? Cam naiv esti matale. Nu m-ar mira daca insusi Dan Diaconescu sa fi fost cel care l-a admonestat pentru aceste afirmatii, lucru inacceptabil pentru orgoliul justitiarului.

     Pe Magda o inteleg, nu are cultura necesara sa reactioneze altfel. In schimb domnul Lazarus, autoproclamat "de trei ori barbat" a dat dovada ca nu se diferentiaza foarte mult de o chivuta care sta si barfeste la coltul blocului. Un barbat care se respecta, domnule Vicentiu nu se adreseaza unei femei cu apelativul "muiere" si nu se complace intr-o cearta mai rea ca intre doua femei. Un adevarat barbat nu ameninta de trei ori ca pleaca din emisiune si revine dupa ce in sfarsit isi pusese in aplicare amenintarea. Un tip care se pretinde a avea o oarecare cultura nu sare ca ars si nu jigneste in momentul in care i se atribuie numele de Vasile. 

     Si uite asa lupta de orgolii s-a soldat cu decolarea lui Tzantzarus din cuibul OTV. Mai nou se pare ca va ateriza in mijlocul blondelor. Asa proasta cum e, Magda a avut si ea dreptate, esti penibil nea Lazarus!  

     Deocamdata Diaconescu nu a intrat in direct si curiozitatea motivului difuzarii acestei reluari ma roade cum roade un soarece branza. 

- ma intreb ce o vrea DDD sa difuzeze daca reia circoteca dintre magda si tzantzarus
- nu cred ca vine lazarus, ar fi prea tare 

     Mai stii....poate ca si-a dat seama ca numai la OTV poate sa faca pe grozavu'

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @