Madalin Ionescu isi arata misoginismul

     Dupa ce l-am putut vedea ca moderator al emisiunii Miezul Problemei difuzata pe National TV, Madalin Ionescu apare mai nou in postura de prezentator al unei emisiuni pe alocuri jegoasa la Antena 1. Acces direct e un fel de talk show destul de bine gandit care se vrea a sparge audientele. Cum barfele in direct sparg oricum orice audienta, se pare ca la fel face si emisiunea in discutie.

     Subiectele, personajele si mai ales modul de abordare al prezentatorului fac din Acces Direct o emisiune care tinde de foarte multe ori sa coboare sub standardul emisiunii lui Diaconescu. Moderatorul, la o adica, e la fel de valoros ca si emisiunea. Si cum dintr-un rahat nu poti face bici, domnul Madalin Ionescu pare sa se complaca in situatia asta, si o face cu vadita placere.

     Las la o parte faptul ca a adus o sumedenie de personaje controversate in direct si si-a batut joc de ele sau le-a luat la misto, las la o parte faptul ca un prezentator de valoare l-ar fi dat afara imediat pe Fernando la auzul vorbelor infecte ce ii ieseau pe gura. Surpriza indezirabila a venit ieri seara cand pur si simplu 3 barbati in frunte cu dumnealui, si-au batut joc si au luat la misto o femeie in direct, ea nefiind prezenta decat telefonic.

     Nu pun in nici un caz in discutie comportamentul Magdei Ciumac, nici pe al lui Tolea, nici macar nu fac presupuneri legate de adevarul spuselor celor doi. Ceea ce s-a intamplat insa in direct este dezgustator si josnic pentru niste indivizi care se considera barbati. De la Madalin Ionescu nu prea ma asteptam, desi la fel de dezgustator a fost cand a facut haz de Sexy-braileanca. De la Tolea nu ma asteptam oricum la nimic, de altfel individul mai mult a tacut. Cine m-a surprins realmente a fost al doilea invitat, Florin Uceanu, care nu avea alta treaba se pare si a fost chemat sa isi dea cu parerea despre regimul de "detentie la domiciliu" al Magdei. Modul la care a facut-o nu a avut nimic amuzant ci a fost un acces de misoginism pe fata.                  

     Doi misogini - Madalin Ionescu si Uceanu, Tolea care abia scotea doua vorbe si se ranjea tot timpul, o specialista care in contextul de mahala creat era chiar penibila incercand sa vorbeasca in termenii ei de specialitate pentru a descrie personalitatea cea mai probabila a Magdei, Magda care a incercat sa isi expuna punctul de vedere cum a putut mai bine, toate ingredientele pentru o emisiune de un nivel cat mai josnic posibil.

     Multi prezentatori TV si chiar vedete ajunse prezentatori au involuat, pusi in situatia mai mult sau mai putin placuta de a prezenta emisiuni de doi lei. Cazul de fata insa e comparativ cu trecerea de la postul de manager la cel de maturator. Asta isi doreste oare domnul Madalin Ionescu? Sa devina un adevarat maturator? Sa spele WC-ul mondenului romanesc

     De altfel mitocaniile gratuite la adresa Magdei au continuat pe multe posturi. Tolea a ajuns nu mai departe invitat la Radu Morar, pe care probabil doar curiozitatea extrema l-a putut impinge la o astfel de invitatie. In ciuda aparentului dezgust pe care restul posturilor il manifesta fata de OTV, stirea a starnit interes peste tot, imagini intregi cu Magda la OTV fiind preluate de multe televiziuni.

    Indiferent daca Magda are sau nu dreptate, minte sau nu, nu mi se pare normal ca 3 barbati sa faca pur si simplu misto de ea in direct si s-o ia peste picior. In special lui Florin Uceanu ii transmit ca nu am putut sa cred ca este atat de josnic. In toate emisiunile in care a luat parte a vorbit la obiect, profesionist si nu m-am asteptat sa se dea pamfletar intr-o astfel de emisiune. Probabil ca americanii au dreptate: All thugs and no brains !

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @