Latratul continua

     Imi place ca lumea se pronunta aiurea-n tramvai dinainte sa ajunga presedinte un om care cel putin in aparitiile publice are un enorm bun simt. In schimb majoritatea dintre voi ne-ati nenorocit pe toti alegandu-l pe Basau doar pentru ca vorbea la fel ca ghiolbanii de rand. Radea ca ghiolbanii de rand. Bea ca ghiolbanii de rand. Si nu s-a oprit nici acum, ba chiar vorbitul la Basescu a devenit o insulta si un atac continuu. 

     Mi-ar placea zau sa vad cum presedintia lui Victor Ponta aduce liniste sau macar un mandat de bun simt, ca sa va pot baga in pizda mamii voastre de imbecili basisti. 

     In alta ordine de idei va place sa va cacati pe voi cu stropi repetand rahaturile debitate de Basau cu plagiatul. As vrea in primul rand sa vad cati dintre cei care latra prostiile astea pe tot netul au doctoratul. Iar din cei care au macar licenta mi-ar placea sa stiu cati au o lucrare de licenta fara citate din cartile de specialitate. Ca vad ca sunteti tari in clanta dar dobitoci. Sau poate ati inventat roata si aveti licente 100% scrise de voi. Dupa cum scriu si se exprima unii dintre postacii basisti, cred ca n-au nici bacul.

     Si mai cred ca ati uitat ca ati ramas cam 5%. Atat mai are capital de incredere aceasta jigodie de presedinte si atatia jigodii mai sunteti prin preajma. Sictir cu basismul vostru jegos.

     Am dat azi unfollow unui basist care posta continuu poze cu figura lui Ponta in chip de comunist, de mosier si alte mizerii. Tine musai sa imi dea follow si sa ma convinga cat de naspa e Ponta. Si i-am cerut dovezi. Imi da un link de la alde Nasu in care cica vezi doamne se dezvaluie cum sunt niste informatii secrete conform carora SUA nu-l prea inghite pe Ponta considerandu-l un risc de vulnerabilitate. Logic articolasul nu da nici o dovada in acest sens, doar vorbe care sa manipuleze. Omul repeta intr-una basisme, inclusiv porcaria aia retarda cu puciul si are impresia ca-s dovezi. Mi-e si mila zau de astfel de oameni. 

     O sa se termine cat de curand acest mandat odios si sper ca intr-un fel sau altul sa avem mai multa liniste. Nu ma astept la aceeasi liniste si pe latrinele de propaganda basista dar in definitiv cainii latra, caravana trece.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @