Krivach, cu unghea-n gat!

Juriul de la Craiova - Krivach 0 puncte

Juriul de la Cluj - Krivach 5 puncte (au mai fost 4 cu 0, deci e clar)

Juriul de la Iasi - Krivach 38 pe primul loc in topul lor (iesenii sunt niste agitati si niste pletosi obsedati de rock, nu ma mira, cu un punct peste piesa Paulei)

Juriul de la Timisoara - Krivach 27 in schimb au dat Luminitei 0 puncte si piesei Come as one 46??? Trurli.

Juriul de la Bucuresti - (alti agitati) 33

     In urma adunarii tuturor punctelor (jurii plus public) si cum se vede si din tabelul de mai jos, Krivachi a luat ultimul loc, 1 punct. (ultimul loc in top 12) Are impresia ca ii asculta cineva balariile sau il ia publicul in seama. A castigat Cerboul de aur in acelasi fel in care niste cretinitati monumentale au luat premii la Cannes (a se vedea Politist, adjectiv). Exceptand "Love is war" pe care nimeni n-a luat-o in seama desi e o piesa buna, cu tot cu JackPot restul sunt niste ineptii, dupa cum am si spus in postul anterior, asa ca nu ma mira ca sunt pe locurile unde sunt.

 

 

       Paula Seling si Ovi merg la Oslo...Nu contest nici vocea nici talentul Paulei, am insa mari obiectii cu privire la interpretarea live a lui Ovi, apoi a declarat ca inca nu au un concept de show, multe obiectii privind piesa...Eu sper sa nu fie dezamagita de rezultat. Imi pare rau ca mereu facem abstractie de piesa in sine si trimitem oameni la Eurovision in virtutea vocii. E adevarat si faptul ca piesele bune sunt cantate de niste oameni care nu sunt in stare sa faca mare branza live. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @