Jurnalism imbecil

    Citesc o groaza de cretinisme pe realitatea sau pe libertatea dar urmatorul "articol" depaseste orice imaginatie.

"O vedetă de la noi, cu faţa plină de coşuri la Mamaia Music Awards

Acesta este şi cazul Juliei Jianu, cea care a mers aseară la Mamaia Music Awards. Fosta componentă a trupei Sexxy a apărut cu o superbă rochie scurtă argintie şi cu o coafură modernă. Singura problemă a artistei a fost faptul că avea pe frunte foarte multe coşuri, care, deşi erau acoperite cu un strat substanţial de fond de ten, ieşeau la iveală pe alocuri. 

Acest lucru nu a oprit-o însă pe Julia Jianu să obţină premiu pentru "Mamaia Best Female Activity", înmânat de colegul ei de breaslă, Mihai Trăistariu."

     Wow, deci retineti va rog : cosurile de pe moaca n-au oprit-o pe Julia sa obtina premiu. Imbecilismul si prostia au atins cote maxime. Cam cum ar fi putut cosurile s-o impiedice sa ia premiul? "Oh nu, doamnelor si domnilor s-a produs o eroare, ne pare rau dar Julia nu poate primi premiul fiindca are prea multe cosuri."

     O fi greu sa scrii tembelisme din astea? Ca daca e asa usor sa castigi bani pe la Libertatea m-angajez si eu. Cum o fi oare sa trantesti destele pe taste in scarba, sa produci astfel de articole si sa-ti iasa banu? 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @