Au aparut jigodiile care vor capul lui Arafat

     Dau peste o sumedenie de mizerii pe facebook incat m-am intrebat mereu de ce dracu nu ma limitez la clipuri funny, cei cativa amici din strainatate si in general orice tip de continut care nu-mi provoaca scarba. Pentru ca am crezut in impartialitatea si buna judecata a unor persoane. 

 

     Cand la o saptamana de la tragedia de la Colectiv apare o fiinta josnica ce are tupeul sa pretinda ca piata ar cere demisia lui Arafat, nu m-am putut abtine sa nu-i transmit niste injuraturi binemeritate. Dar e greu, tare greu cu cei care cand vad o pizda nu mai conteaza ce scoate pe gura ci doar sansele lor sa i-o traga sau sa isi dea niste limbi virtuale macar. Ca, in ecuatia lucrurilor, e bine sa fii inconjurat de tot felul de muieri pe facebook. Fie ele si unele mizerabile si propagandiste. 

      "Te-am suportat destul, iti dau block" a venit prompt si acuzator mesajul domnului Gabriel Mistodie, aparatorul fiintei mizere si postace. 

     Nu, domnule Mistodie, eu te-am suportat destul. Eu am fost fraierul care a crezut in impartialitatea dumitale fara absolut nici o baza, eu ti-am suportat mizeriile cu iz basist, ura fata de antena3, rautatile si am observat cum iti trecea os prin os cand primeam like-uri la postarile in care te contram pe buna dreptate. 

     De altfel trebuia sa-mi dau seama cu cine am de-a face de cand am observat ca te intretii cu like-uri si share-uri cu Piticu si multi alti mizerabili. 

     Tu ai tupeul sa "tipi" la mine "CE-A FACUT ARAFAT BUN?" ? Da tu ce-ai facut bun ? M-ai blocat pe mine ca nu gust propaganda unei instigatoare? Te-ai dus in strada si-ai tipat? Asa, si? Ai salvat vreo viata? Stai la capul arsilor? Ii tratezi tu? Vii tu pe salvare si faci resuscitari? Pilotezi vreun elicopter SMURD? Ai facut ceva pentru tara in afara sa chibitezi pe facebook? 

     NU TI-E RUSINE BAI GABRIEL MISTODIE? CE CACAT AI FACUT TU PENTRU TARA? 

     Asta e pericolul generatiei Facebook. O generatie care la fiecare fraza isi baga si-si scoate, care nu citeste dar stie orice, care nu se uita la televizor dar intelege ce se intampla, care uraste televiziunile dar nu e in stare sa voteze cum trebuie, care nu iese in strada cand mor bebelusi dar iese in strada cand mor tineri rockeri. O generatie care-si canalizeaza ura spre orice meritat sau nemeritat, care se crede buricul pamantului doar fiindca comunica pe net si care la o adica nu vrea sa se implice in nimic dar vor schimbare. Mi-e scarba de generatia asta.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @