Jegul TVR n-are nici o jena

     Dupa ce ne-au anuntat ca ei nu pot difuza meciul Romania -Grecia din lipsa de bani, o noua porcarie marca TVR s-a profilat la orizont. Se pare ca nu vom avea parte anul viitor nici de Eurovision, pe acelasi motiv. Pai cum asa bai nehalitilor? Brusc asa, si cu bani de la buget, si cu banii de care ne jecmaniti lunar pe factura de curent, si cu faimoasa restructurare si taieri de personal, tot n-aveti bani bai mortaciunilor?(mooning)

     La ce dracu mai e buna televiziunea nationala daca meciuri nu transmite, risca sa nu mai transmita nici eurovisionul iar noi platim ca prostii pentru ceva ce nu primim. As mai spune vreo doua si de modul ticalos in care platim taxa radio tv dar ma abtin. (angry)

     Raspunsuri insa sunt, cum sa nu. E buna bre televiziunea nationala. E buna sa transmita jegul ala de callatis si sa ne-arate cum cenzureaza o blonda pe unu care latra niste rime. E buna sa transmita ore intregi de emisiuni cu bozgori in ungureste. E buna sa ma adoarma cu platitudinile Eugeniei Voda, care pare ca se hraneste prin fotosinteza cu lumina de la cateva zeci de reflectoare. E buna sa transmita niste rahaturi de telenovele chinezesti, fiindca era nisa libera pe partea asta si se plictisisera de alea indiene. (finger)

     Tembeliziunea romana a fost buna cat a gazduit niste cretini ca Leonard Miron si Gianina Corondan ani buni de zile in care au distrus jigodeste transmisiile eurovision. A fost la fel de buna sa ne-o urce pe un pediestal pe zana leusteanului de gradina si cum a ramas fara bani i-au facut o noua emisiune tocmai buna de pus oamenii in situatii jenante si de stors alte rauri de lacrimi. (dull)

     Si uite asa, cu toata restructurarea si zburatacirea din culcus a catorva antitalente considerate vip-uri prin tvr si platite cat nu meritau, nu se gasesc cateva sute de mii de euro pentru Eurovision 2014. Probabil, si sa speram, ca un sponsor va finanta totusi selectia nationala din 2014 sau poate ca una din televiziunile private va putea prelua evenimentul. 

    

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @