Invinsii alegerilor brailene sunt in moarte clinica

     Dupa cum imi imaginam, la Braila, lupul in haine de oaie Sergiu Diacomatu a batut in retragere totala. Daca in fervoarea initiala a campaniei scria zilnic pe blogul sau personal si misuna printre cetateni cu diverse premise de intovarasire si solidarizare, se pare ca infrangerea a lovit puternic in toata aceasta efervescenta, lasand lucrurile in moarte clinica.

     Domnul Diacomatu n-a putut sa baiguie decat un "mergem inainte", ultimul articol publicat pe blogul dansului pe 14.06. Nici macar sintagma "Candidat pentru CJ Braila" nu a fost scoasa pana acum din descrierea blogului. Dupa cateva platitudini si clisee gen "multumesc celor care m-au votat" si "sunt dezamagit de cei care nu m-au votat", domnul Diacomatu e probabil intr-o binemeritata pauza. Sau poate planuieste urmatorul concert zdringhi zdringhi, asta daca cei care aveau anterior niste interese, il vor mai finanta. Asa numitii "prieteni" dupa cum spunea Diacomatu la Realitatea.

     UNPR-ul pare sa-si fi abandonat si el un sediu sau punct de lucru deschis proaspat inainte de alegeri la mine in cartier. Dupa ce s-au facut ca lucreaza in multe din dupa-amiezele premergatoare scrutinului, acum pe acolo bate vantul iar geamurile au urmele afiselor cu Diacomatu care odinioara le acoperisera complet.

     In ceea ce priveste fundatia mirifica Fiii brailei, platita cu bani de la PDL intr-o incercare de preluare a Brailei, aceasta e posibil intr-o moarte definitiva. Website-ul fundatiei e mort la ora la care scriu iar in cache, ultimul articol scris pare sa fie din data de 7.06 cand fundatia promitea premierea cu 5000 de euro a demascarii oricarei tentative de frauda sesizata la 112 si dovedita. Vazandu-se invinsi, pedeleii au taiat cel mai probabil toate fondurile ca sa-si minimizeze pierderile. Voi urmari totusi evolutia sitului in urmatoarea perioada, poate vorba cantecului "Jana nu e moarta, Jana se transforma".

     Tare mi-ar placea sa vad si reactia unora dintre colegii de blogosfera care l-au sustinut dintr-o naivitate penibila indraznesc sa spun. Insa dupa cate un articol de "deplangere" al situatiei in urma votului, si acestia au amutit. Poate de la caldura....

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @