Inca un Eurovision cu scandal

     Am scapat la Eurovisionul de anul asta de prezentatori idioti, de o organizare penibila, am avut pe deasupra unele dintre cele mai bune piese ale ultimilor ani, nemaivorbind de cativa interpreti de exceptie, ba chiar au lipsit animozitatile mai evidente intre concurenti, dar de scandal n-am scapat, juriul fiind de data asta cel care s-a trezit cu fata la cearceaf.

Bloggerii, pilele si prostia.

     Inainte de a dezvolta cateva idei despre cei cativa membrii ai juriului care probabil nu si-au luat medicatia, le-as recomanda cu toata seriozitatea celor de la TVR sa ne mai lase cu bloggerii, sau daca totusi doresc sa ne demonstreze cat de moderni sunt ei, ar putea sa nu-l mai aduca pe Piticu pe pile, si in general sa incerce sa invite bloggeri cu un nivel mai redus de retard si care sunt in stare sa indruge doua cuvinte care sa se ridice macar la nivelul unei compuneri de liceu. De asemenea individul de la paginademedia a fost penibil. Daca ai pretentia ca stai cu tastatura-n nas toata ziua, ai putea avea bunul simt sa citesti regulamentul votului inainte de a pune intrebari penibile. 

Dieta cu chibrituri

     In ceea ce o priveste pe Luminita Anghel, o avertizez ca dieta cu chibrituri nu face bine la intestin si nici la dinti, scrasnetele pareau sa transpara prin ecranul televizorului. Garderoba a fost si ea un dezastru inimaginabil. Dupa rochia de nasa sau soacra mare din semifinala, ieri se hotarase asupra unui look gen vaduva neagra. In alta ordine de idei, melodia si interpretarea au fost in top 3-ul preferintelor mele. 

Juriul spune lucruri traznite!

     Revenind la juriu, am avut parte de niste socuri in momentul in care cativa membrii ai juriului si-au prezentat voturile, care fie ca ascund sau nu niste partipriuri, mi-au lasat o puternica impresie de prostie sau neprofesionalism, sau chiar de-amandoua. 

- Crina Mardare a avut cel mai jenant vot din juriu. Declarand ca si-ar fi dorit piese moderne de nivelul anului 2013, i-a dat doar 1 punct lui Cezar, in schimb i-a aplicat lesinatului de Leonte 8 puncte, iar cele 12 puncte au mers la Electric Fence. Cezar i-a aplicat o corectie verbala extrem de eleganta, spunand ca n-a luat 1 nici la scoala. I-as recomanda doamnei Mardare sa-si desfunde urechile si sa nu mai asculte Bieber.

- Al doilea soc major a fost prezenta ad-hoc in juriu a domnului Stefan Naftanaila, care a inlocuit-o pe Dana Dorian ce anuntase in aceeasi zi la ora 10 ca nu mai vine. Dansul, acuzat violent de partipri-uri in dopo-festival, nu i-a acordat nici un punct Luminitei Anghel (fiind probabil motivul dietei cu chibrituri a acesteia). M-a surprins atitudinea foarte sincera a organizatorului care a declarat ca si el a fost socat de aceasta jurizare, si ca nu si-a imaginat ca tocmai domnul Naftanaila ar fi putut face asa ceva, avand in vederie profesia si postul pe care-l ocupa la radio Romania. De asemenea nu ne-a dat nici o explicatie pentru renuntarea Danei Dorian la pozitia in juriu, fapt care ma surprinde si pe mine fiindca vreau sa cred ca daca ar fi fost vorba de o problema medicala, atat Dana Dorian ar fi mentionat asta, cat si Dan Manoliu, insa acesta a catalogat situatia drept jenanta.

     Ceea ce a fost cu totul de "noaptea mintii" a fost ca insusi domnul Naftanaila a declarat atunci cand si-a prezentat voturile ca "Am votat ţinând cont de calitatea piesei, a interpretării şi de capacitatea interpretului de a face faţă acestui concurs" Bun, atunci eu ma declar invins din punct de vedere al logicii, daca piesa interpretata de Luminita n-a meritat nici macar un punct din privinta calitatii piesei si interpretarii, atunci ce mai ramane? A fost oare Naftanaila sub impresia ca Luminita nu va putea face fata concursului? Si din ce punct de vedere? In conditiile astea, acuza dura ba chiar violenta de partipri si concluzia la fel de dura ca cineva ar trebui sa-l traga la raspundere a fost indreptatita. 

- al treilea soc a fost insusi presedintele juriului care a decis ca Cezar merita doar 3 puncte, iar Turcelu 4. Domnul Natzis sufera fie de trecut fie de o forma asemanatoare de partipri cu antementionatul lui coleg de juriu.

- cea mai lipsita de bun simt si de orice motiv si logica interventie a fost a doamnei Cepraga, care a avut tupeul sa-l admonesteze pe Cezar ca "ar fi dat prea mult" si vezi doamne asta strica interpretarea. Si de data asta Cezar i-a franat avantul spunandu-i ca in general sta pe scena si 4 ore si n-are nici o problema. Tot doamna Cepraga, atunci cand a acordat votul Elenei Carstea a folosit cuvintele "din pacate". Din fericire pentru noi, nu si-a mai explicat si afirmatia asta, scutindu-ne de alte aberatii penibile. Jenant, absolut jenant.

Concluzii cu nabadai

- Nanau , sau maimuta urlatoare si-a luat scatoalce grave atat de la public cat si de la juriu

- Prajescu, si-a luat si el papara, in opinia mea prezenta lui in concurs fiind pe alte pile

- Turcelu si-a luat un sut definitiv in fund, scutindu-ne de o prezenta absolut penibila la Malmo, chit ca a fost votat de mii de basisti si alte natii retarde

- selectia nationala de anul asta se numara printre singurele din ani de zile in care castigatorul nu e doar preferatul meu, dar si un interpret cu o voce foarte valoroasa

- am apreciat atat noii prezentatori cat si atitudinea mult mult schimbata a lui Dan Manoliu care a facut fata foarte bine nebuniei din dopo-festival

- penibilul cu blogeri retarzi continua, da sincer ne doare pe toti fix in cur, in definitiv nu ei participa la eurovision, sunt doar niste pilarosi bagatori de seama

- trofeul selectiei nationale e urat cu spume, concediati "designerul"

- ma astept foarte sincer la o pozitie extrem de buna a lui Cezar in finala Eurovision, dar desigur asta e doar o predictie. 

- a da, si era sa uit, cantitatea neglijabila si mormaita numita Leonte si-a luat-o si el de la juriu ba chiar si de la public! Acelasi public care l-ar fi "ales" la X-Factor. Jenant, necesita implant urgent de voce. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @