Feminina e intuitia dar si prostia

     Cele mai imbecile, idioate, cretine, handicapate chestii se spun pe FML.ro. Mai sunt si oameni pe acolo care-si povestesc mici sau mari intamplari care chiar au un sens, i-au lovit rau, dar in maaaarea lor parte sunt niste cretinisme, mofturi de idioti. La fel face si donsoara cand spune:

     "Azi am auzit intamplator o discutie "intre baieti ". Isi dadeau sfaturi despre cum sa-si barbieresca/epileze "outzele ".Inca un mit mort in mintea mea despre aceasta "masculinitate " a barbatilor. FML" 

     Pana nu demult nici muierile nici machomenii nu se radeau nici la pizdulica nici la oua si in general nu se radeau pe nicaieri. Ambele sexe pozau asa nerase cu fofoloanca flocoasa si outele paroase la vedere prin Playgirl si Playboy. Dar gusturile si vremea au evoluat si acum ce sa vezi, de la subrat pana la zona inghinala se duc tone de par lunar pe apa sambetei lasand in loc netezime placuta la atingere si lingere, asta ca sa ajung direct la subiect. 

     Barbatii isi rad outele mai curand pentru voi muieri plangacioase care va "pute" parul intrat in gura si in nas cand prestati activitati sexuale orale nocturne si diurne. Dupa aia ne mai radem fiindca e mai sexy, apoi e mai igienic.

     In alta ordine de idei i-as transmite donsoarei ca o astfel de conversatie e in cele mai multe cazuri de amuzament, baietii discuta multe porcaciuni intre ei. Si ca veni vorba, fetele sunt asa pudice de nu-si discuta epilarile inghinale si albirile prin zone si mai ascunse? Unde mai pui ca in mintea ei masculinitatea barbatilor era un mit oricum si poof s-a spulberat. Ultima data cand am verificat erau mai multe femei decat barbati asa ca nu esti nici o pierdere nici pentru noi si nici pentru inteligenta. Succesuri in gasirea masculului feroce care nu isi rade ouale.

      Va dati seama ce percep femeile ca fiind masculin si ne-masculin? We are doomed! 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @