Felicitari Antena1, sunteti prosti !

     Stiti vorba aia "esti prost de puti". Se aplica perfect Antenei1, care n-a aflat ca unii vinerea se uita la Suleyman. Da, da nu sariti ca apucatii ca va uitati si voi pana cadeti sub pat, nu mai faceti pe machomenii. Si anul asta atat Antena1 cat si Protv-ul au pus si Vocea si X-Factor vinerea. Unii...mai destepti, dau in reluare Vocea Romaniei de la 4 jumate sambata. Altii au ales sa-si bage telespectatorii in pizda mamicii lor si sa nu mai dea reluarea. Fiindca e mai important sa ne futa la cap cu jegul ala numit Dansand printre stele. 

     Ba baieti, deci dupa ce ne-au futut la cap pe la Dansez pentru tine, credeti ca vreunu sanatos la cap mai are nervi pentru mizeria voastra? Sau ca-l mai suporta pe Mihai Perete ala sau cum il cheama? In loc sa dea reluarea, pe la 11 sau 12 noaptea antenistilor le arde de filme de rahat. Da, da de rahat, din 1900 toamna, filme de dat pe post cand vrei sa te caci sau sa adormi. 

     Sunteti de o prostie incomensurabila. Si de o rautate crasa, si nu numai voi. Ambele posturi care au decis sa puna show-urile in aceeasi zi, ca poate credeti c-am uitat ca Vocea era martea. Era naspa martea, nu? Mai bine sa ne batem pula de telespectatori sa fie in situatia sa aleaga, nu? Ca timp de doi ani cand nu le-ati suprapus a fost nasol, nu? Acum trebuie sa ne batem joc. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @