Eurovision 2018 A doua semifinala

     In aceasta seara are loc a doua semifinala a Eurovisionului din acest an, fara sa exagerez, una dintre cele mai slabe semifinale din ultimii 6 ani. Spun asta nu doar pentru ca, printr-un joc al sortii aproape toate melodiile cele mai bune s-au cantonat in prima semifinala, dar si strict analizand fiecare melodie in parte. Maxim 4 melodii din cele 18 din seara asta sunt relativ demne de Eurovision. 

     In primul rand consider ca e prima oara cand un fost castigator al Eurovision se intoarce in concurs cu o melodie jenanta. I-as transmite lui Rybak - This is how NOT to write a song, dar imi dau seama ca il doare fix in cot si in plus e cotat destul de sus de cei care voteaza parca doar pentru a demonstra ca sunt plictisiti oarecum de multe ori de calitate in favoarea unor "interesantenii" 

     Nu am vazut mare lucru din punerea in scena a Romaniei, inteleg ca au o groaza de manechine pe acolo, insa imi place piesa, vad ca pe Romeo este cotata in primele zece. Sunt convins 100% ca, daca ar fi concurat in prima semifinala nu s-ar fi calificat. Nu vreau sa acuz de aranjamente fiindca stiam ca se trage efectiv la sorti, dar aceste doua semifinale chiar au iesit extrem de prost balansate. 

     Avand in vedere comparativ si mai putin calitativ piesele din aceasta semifinala, mizez pe Suedia, Australia, Norvegia, Romania, Moldova, Letonia, Rusia,  Muntenegru, Ukraina, Polonia

     Chiar inainte de melodia Australiei, Benjamin Ingrosso face din punctul meu de vedere poate la fel de mare senzatie cu Dance you off ca Cehia cu Lie to me. Cele singure 4 care cred ca merita realmente sa fie finaliste sunt Suedia, Australia, Romania si Rusia. 

 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @