Dusmanii se ling acum in fund

     Dupa ce si-au aruncat vorbe de ocara, acuze si dupa ce si-au pus eticheta de hoti pe de-o parte si basisti pe de cealalta, doi dintre fostii dusmani se ling acum reciproc in fund pe teren basist. Cei doi actori ai teatrului macabru au fost nimeni altii decat Crin Antonescu si Sorina Matei. 

     Pe 15 august 2012, Sorina Matei ii aducea insulte grave lui Crin Antonescu spunand ca un personaj ca el e deja un caz clinic si ar trebui internat de urgenta. In putine cuvinte, Sorina Matei il facea de fapt pe Crin bolnav mintal. (sursa). Ii recomandase internarea si cu o luna in urma (sursa). Fiindca, probabil, Crin Antonescu a dorit sa evite insultele mai grave decat nelipsita eticheta de "propagandista basista", se pare ca la un moment dat insusi consilierul lui Crin a injurat-o pe Sorina Matei de mama, la intrebarea acesteia daca Antonescu va demisiona acesta raspunzand "Ia mai du-te si tu in ma-ta daca ai curiozitati din astea..." (sursa).

     Fiindca aparent oricine e impotriva PSD-ului si a lui Ponta trebuie lins profund in dos si laudat cat de mult se poate iar pe de alta parte si lui Antonescu ii convine de minune genul asta de opozitie mizerabila, cei doi protagonisti ai dublei reconsiderari, Antonescu si Sorina, s-au intalnit face to face labe1 teve s-o puna de-o emisiune. 

     Toata asa zisa emisiune a fost o zambariseala si hahaiala continua de parca cei doi s-ar fi aflat la o intalnire romantica. Antonescu de o parte a mesei raspundea intrebarilor cu mult calm si tact iar de partea cealalta cu un ton neobisnuit de calm si jos, total deosebit de isteria si vocea de sirena de vapor obisnuita, Sorina Matei era toata numai un zambet de parca ii lua interviu lui Obama si era in extaz. 

     Nuuuu, nu domnule Antonescu da' nu va suspectam de nici un aranjament cu Basescu. Cine, noi? Doamne fereste, n-am vrea sa nu dormiti linistit din cauza asta. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @