Dune in engleza pe Okian.ro

     Inscrieti-va pe Ivox.ro si veti primit puncte pentru intrebarile zilei sau sondajele de pe site, puncte cu care puteti cumpara vouchere de reducere substantiale pe cateva site-uri printre care BuyBooks, Okian (ambele librarii online) sau chiar evomag. Cu unul din vouchere, de 20%, am achizitionat de la BuyBooks.ro o parte a colectiei Dune editata de Nemira in 2005.

     Cu un voucher de 10% de la Ivox am comandat pe Okian.ro colectia Dune in engleza. Editura Gollancz a publicat primele 3 titluri intr-un singur volum, The great Dune trilogy, iar restul de 3 volume sunt editate separat. Libraria Okian are cele mai mici preturi la aceste volume desi mi-au transmis telefonic faptul ca vor trebui sa aduca volumele din Anglia ceea ce inseamna ca va mai dura o vreme pana sa le primesc. 

 

dune in engleza
     Va recomand si voua lecturarea acestei colectii inestimabil de valoroase din punct de vedere literar, desigur daca sunteti cunoscatori ai limbii engleze. Tot pe Okian gasiti si titlurile colectiei Dune care nu fac parte din seriile consacrate si anume: Paul of Dune, Hunters of Dune, Road to Dune, Sandworms of Dune, Winds of Dune la preturi acceptabile, tot in limba engleza. Aceste titluri nu au fost inca editate in romana in tara noastra.
 
dune books
     Acest articol nu e un advertorial e o recomandare.  

 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @