Doroftei e invidios pe Bute

     In seara in care Antena 3 povestea cum a pus mana pe niste bilete vip la meciul lui Bute am avut cu totii ocazia sa vedem si un interviu cu Doroftei caruia i s-a oferit unul dintre bilete. Doroftei parea sucarit pe faptul ca n-a fost invitat la meci si totul se invartea in jurul aceleiasi teme: nu ne respectam valorile. Pe de o parte Doroftei a spus ca, daca si-ar dori, ar putea intra la orice partida de box fiindca el este Doroftei, intelegandu-se ca nimeni nu l-ar refuza. Pe de alta parte Doroftei a dramatizat situatia spunand ca il onoreaza oferta antenistilor dar ca nu se va duce la acest meci fiindca organizatorii l-au transformat intr-un spectacol si a mai spus ca va inrama acel bilet.

     Pe langa ingamfarea semi-evidenta, n-am reusit sa inteleg de ce refuza sa mearga la meciul lui Bute. La sfarsitul interviului chiar i-a urat noroc. Si iata ca aflam dupa meci care a fost cauza.

doroftei     De la discursul acuzator asupra organizatorilor, o data meciul castigat de Bute, Doroftei si-a intors atacul asupra acestuia. "Bute a ales sa faca din box o afacere. Dupa meciul de aseara poate sa spuna: "v-am luat banii, la revedere!" (preluare newz.ro) a spus Doroftei, intelegandu-se ca meciul ar fi fost aranjat. Desigur, Doroftei n-a fost niciodata vreun diplomat dar nu l-as fi suspectat de o invidie pe fata pentru alt pugilist, exprimata intr-un astfel de mod. 

     Sa ne coboram totusi putin la nivelul acuzatiilor. In definitiv pe ce anume este invidios Doroftei? Pe succesul sau pe banii castigati de Bute? Un meci aranjat aduce bani frumusei si invinsului, asta se stie. Si in fotbal se fac aranjamente, si in alte sporturi. In multe competitii a cam disparut ideea de "sport de amorul artei". Lui Doroftei n-ar trebui sa-i fie nici jena ca a facut sport de dragul sportului. Pare insa mai mult o ciuda pe faptul ca n-a fost destul de inteligent sa castige si niste bani din asta, atat cat i-ar fi placut. Ce sa-i faci nea Doroftei? Fiecare isi vede interesul. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @